Ozan Uygun

Ozan Uygun
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :25.9.1996
Doğum Yeri:İstanbul

Türk sinema ve dizi oyuncusu.

Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi 2014 mezunu. Reha Erdem'in yönetmenliğini yaptığı 'Korkuyorum Anne' isimli filmdeki 'Çetin' rolüyle 16. Ankara Film Festivali'nde 'Umut Veren Yeni Erkek Oyuncu' ödülünü aldı.

Sinema ve dizi filmlerde seslendirme sanatçılığı da yapan Ozan oynadığı bütün rollerin dublajını da kendisi yapmıştır.

Filmografi

2016 Kar
2012 Yabancı
2010 Hür Adam
2010 Eşrefpaşalılar
2009 Çıngıraklı Top
2008 Usta
2006 Hokkabaz
2004 Korkuyorum Anne

Televizyon

2014 Hom Ofis
2012 Uçurum
2010 Küstüm Çiçeği
2008 Tek Türkiye
2006 Bir Demet Tiyatro
2005 Aşk Oyunu

Seslendirme

2016 Kurtuluş Günü: Yeni Tehdit
2015 Labirent: Alev Deneyleri

Görev Aldığı Yapımlar

Ozan Uygun Fotoğrafları

Ozan Uygun Fotoğrafları Ozan Uygun Fotoğrafları Ozan Uygun Fotoğrafları Ozan Uygun Fotoğrafları Ozan Uygun Fotoğrafları