Özcan Varaylı

Özcan Varaylı
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :6.8.1963
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Tam adı Mehmet Özcan Varaylı'dır. Profesyonel olarak oyunculuğa ilk kez 1985 yılında Şahadet filmiyle adım atan Varaylı, 1998 yılında ise Aynalı Tahir dizisi ile TV kariyerine başlamıştır. Ardından Cesur Yürek, Kehribar, Filinta, Kaçak, Adını Kalbime Yazdım, Evlerden Biri, Böyle Bitmesin, Sakarya Fırat, Adanalı, Kavak Yelleri gibi birçok önemli projede rol almıştır. Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Cerrahpaşalı Halit rolüyle tanınmıştır. 2014 yılında Şule Özkalay ile evlenmiştir.

Filmografi

2019 Kuşatma Yedi Uyuyanlar
2019 Yalan Dolan
2018 Kurtlar ve Çakallar
2017 11
2015 Soğuk Ölüm
2012 Atatürk'ün Fedaisi Topal Osman
2011 Kolpaçino: Bomba
2009 Kubilay
2008 Yengeç Oyunu
2008 Son Cellat
2008 Mıhlıçay Aşıkları
2008 Kar Düşerken
2008 Girdap
2005 Anne ya da Leyla
1985 Şahadet

Televizyon

2019 Vuslat
2018 İnsanlık Suçu
2017 Tutsak
2016 Kehribar
2016 Cesur Yürek
2014 Kadim Dostum
2014 Filinta 'Bir Osmanlı Polisiyesi'
2013 Kaçak
2013 Adını Kalbime Yazdım
2012 İstanbul Hatırası
2012 Evlerden Biri
2012 Böyle Bitmesin
2011 Yalancı Bahar
2011 Kayıp Aranıyor
2011 Ağlama Ne Olur (TV Filmi)
2011 Geniş Aile
2010 Gesi Bağları
2009 Sakarya Fırat
2009 Aşk Bir Hayal
2008 Arka Sokaklar
2008 Gece Gündüz
2008 Adanalı
2007 Sardunya Sokağı
2007 Merhaba / Dim Çayı Sevdalıları (TV Filmi)
2007 Mahşer
2007 Komiser Nevzat
2007 Kavak Yelleri
2007 Hakkını Helal Et
2006 Sararan Sevdalar (TV Filmi)
2006 Hacı
2006 Aloya
2005 Operasyon Cennet (TV Filmi)
2005 Babam Geri Döndü (TV Filmi)
2004 Türkü Filmi
2004 Kurtlar Vadisi
2003 Parmak İzi
2003 Kurşun Yarası
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı
2002 Gülbeyaz
1998 Aynalı Tahir

Görev Aldığı Yapımlar

Özcan Varaylı Fotoğrafları

Özcan Varaylı Fotoğrafları Özcan Varaylı Fotoğrafları Özcan Varaylı Fotoğrafları Özcan Varaylı Fotoğrafları Özcan Varaylı Fotoğrafları