Özge Sezince

Özge Sezince
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :8.10.1986
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Tam adı Özge Sezince Varley'dir. Lisede, eğitimini alarak başladığı grafik sanatlarından sonra, resim ve el sanatları ile ilgilenen oyuncu, üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi'nde tamamladı.

Televizyon sektöründeki çalışmalarına 2006 yılında sunucu olarak başladı ve aynı yıllarda Ekol Drama Sanat Evi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Çeşitli projelerde oyuncu olarak çalıştı. Oyuncu olarak yer aldığı ilk televizyon projesi ise Oktay Kaynarca ve Seray Sever'in sunduğu, 2008 yılında canlı olarak yayınlanan 'Her Şey Dahil' programında, Önder Açıkbaş ile birlikte doğaçlama skeç oyunculuğu olmuştur. İlk başrol deneyimini ise 'Halil İbrahim Sofrası' dizisinde canlandırdığı Yasemin karakteriyle yaşamıştır.

Filmografi

2016 Yolsuzlar Çetesi
2016 Korku Komedi: Bana Normal Aktiviteler

Televizyon

2017 Yıldızlar Şahidim
2017 Rüya
2016 Sevda Kuşun Kanadında
2014 Emanet
2013 Gönül Hırsızı
2013 Osmanlı'da Derin Devlet
2012 Suskunlar
2010 Halil İbrahim Sofrası
2009 Kış Masalı
2005 Ihlamurlar Altında

Görev Aldığı Yapımlar

Özge Sezince Fotoğrafları

Özge Sezince Fotoğrafları Özge Sezince Fotoğrafları Özge Sezince Fotoğrafları Özge Sezince Fotoğrafları Özge Sezince Fotoğrafları