Özgür Emre Yıldırım

Özgür Emre Yıldırım
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :26.10.1983
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

İstanbul Bakırköy Lisesinden mezun olduktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. İlk dizi oyunculuk deneyimini Al Gülüm Ver Gülüm isimli dizi ile 2010 yılında gerçekleştirmiştir.

Ayrıca Tsunami, Şarkılar Susmasın ve Memleket Hikayeleri Yarim Elin Oldu kısa film, dizi ve sinema filminde yönetmen koltuğuna oturmuştur.

Elde Var Hayat, Kayıp Madalyon, Film, Karadayı, Otisabi, Vicdan, Ziyaret-i Şahane, Şevkat Yerimdar gibi birçok dizi ve filmde rol almıştır.

Filmografi

2019 Öldür Beni Sevgilim
2018 Ölümlü Dünya
2018 Lady Winsley
2017 Damat Koğuşu
2017 Arif V 216
2016 İkimizin Yerine
2016 Nick Off Duty
2016 Aşkın Gören Gözlere İhtiyacı Yok
2015 TAKIM: Mahalle Aşkına!
2015 Eksik
2015 Bir Gece
2014 Sarmaşık
2014 Destek Hattı (Kısa Film)
2014 A Soccer Game Journal (Kısa Film)
2013 Şevkat Yerimdar
2013 Ziyaret-i Şahane (Kısa Film)
2011 Film

Televizyon

2018 Dudullu Postası
2017 Çoban Yıldızı
2017 Yıldızlar Şahidim
2017 Yüz Yüze
2017 Görünen Adam (Seslendirme)
2017 Fi
2016 Aile İşi
2014 Karadayı
2013 Vicdan
2013 Otisabi
2013 Kahireli Palas
2010 Kayıp Madalyon
2010 Elde Var Hayat
2010 Al Gülüm Ver Gülüm

Ödülleri

2016 48. Siyad Türk Sineması Ödülleri - En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Sarmaşık
2015 22. Uluslararası Altın Koza Film Festivali - En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Eksik
2015 6. Malatya Uluslararası Film Festivali - En İyi Erkek Oyuncu, Sarmaşık

Görev Aldığı Yapımlar

Özgür Emre Yıldırım Fotoğrafları

Özgür Emre Yıldırım Fotoğrafları Özgür Emre Yıldırım Fotoğrafları Özgür Emre Yıldırım Fotoğrafları Özgür Emre Yıldırım Fotoğrafları Özgür Emre Yıldırım Fotoğrafları