Özlem Çakar

Özlem Çakar
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900

Tiyatro, sinema, dizi ve reklam oyuncusu

Filmografisi

Saklı Kalan 2014
Tozlu Yollar 2013
Galip Derviş 2013 - Başhemşire (Konuk Oyuncu)
Babam İçin 2012
Papaz Kimde 2011 (Sinema)
Kayıp Aranıyor 2011
Canını Sevdiğim İstanbul'u 2009
Süper Babaanne 2008
Tarık ve Diğerleri 2006
Gizli Patron 2006
Cemile 2006
Arka Sokaklar 2006
Acemi Cadı 2006
Hırsız Polis 2006
Sihirli Annem 2005
Cennet Mahallesi 2004
Canım Benim 2004
Hayat Bilgisi 2003
Sevgi Ana 2002
Rus Gelin 2002 (Sinema)
Ekmek Teknesi 2002
Geçiş 2001 (Kısa Film)
Bizim Aile 2001
Küçük Besleme 1999
Mercan Kolye 1998

Görev Aldığı Yapımlar