Özüm Çakır

Özüm Çakır
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :29.7.1992
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Ayla Algan Sanat Atölyesi'nde oyunculuk eğitimi almıştır. İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunudur. Bugüne kadar Arka Sokaklar, Seviyor Sevmiyor, Kara Sevda, İçerde, Cesur ve Güzel, Bana Sevmeyi Anlat, Baba Candır ve Mavi Melek gibi projelerde rol almıştır.

Filmografi

2020 Kolej Rüyası
2020 Corantina 19
2020 Hashtag

Televizyon

2018 Tozkoparan
2017 Ateş Böceği
2016 İçerde
2016 Seviyor Sevmiyor
2016 Cesur ve Güzel
2016 Bana Sevmeyi Anlat
2016 Adını Sen Koy
2016 Baba Candır
2016 Arka Sokaklar
2015 Kara Sevda

Görev Aldığı Yapımlar

Özüm Çakır Fotoğrafları

Özüm Çakır Fotoğrafları Özüm Çakır Fotoğrafları Özüm Çakır Fotoğrafları Özüm Çakır Fotoğrafları Özüm Çakır Fotoğrafları