Panos Koronis

Panos Koronis
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.01.1968
Doğum Yeri:Atina

Yunan aktör.

Geceyarısından Önce (2013), Şövalye (2015) ve Do It Yourself (2017) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Do It Yourself
2016 After Before (Kısa Film)
2015 Şövalye
2013 Geceyarısından Önce
1999 Junked

Televizyon

2017 The Durrells

Görev Aldığı Yapımlar

Panos Koronis Fotoğrafları

Panos Koronis FotoğraflarıPanos Koronis FotoğraflarıPanos Koronis FotoğraflarıPanos Koronis FotoğraflarıPanos Koronis Fotoğrafları