Patrick Hughes

Patrick Hughes
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :1.1.1978

Avustralyalı senarist, yapımcı ve yönetmen.

Belalı Tanık (2017), Kırmızı Tepe (2010) ve Cehennem Melekleri 3 (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2021 The Man from Toronto
2021 The Hitman's Wife's Bodyguard
2017 Belalı Tanık
2014 Cehennem Melekleri 3
2010 Kırmızı Tepe
2008 Signs (Kısa Film)
2001 The Lighter (Kısa Film)
2000 The Director (Kısa Film)

Yapımcı

2010 Kırmızı Tepe
2000 The Director (Kısa Film)

Senaryo

2010 Kırmızı Tepe
2008 Signs (Kısa Film)
2000 The Director (Kısa Film)

Oyuncu

2017 Belalı Tanık

Görev Aldığı Yapımlar

Patrick Hughes Fotoğrafları

Patrick Hughes Fotoğrafları Patrick Hughes Fotoğrafları Patrick Hughes Fotoğrafları Patrick Hughes Fotoğrafları Patrick Hughes Fotoğrafları