Paul Feig

Paul Feig
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :17.9.1962
Doğum Yeri:Michigan

ABD'li aktör, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Paul Samuel Feig'dir. Yönetmenliğini yaptığı Bridesmaids (2011), The Heat (2013), Spy (2015) ve Ghostbusters (2016) filmleri; Freaks and Geeks (1999–2000) ve Other Space (2015) dizileriyle tanınmıştır. Yönetmenliğini yaptığı diğer başarılı çalışmalar arasında The Office, Arrested Development, Weeds, Nurse Jackie, Parks and Recreation, Mad Men ve 30 Rock dizileri de sayılabilir.

Filmografi

Yönetmen

2019 Last Christmas
2018 Küçük Bir Rica
2017 Jimmy's Guide to How to Win an Oscar (Kısa Video)
2016 Ghostbusters
2015 Ajan
2013 Ateşli Aynasızlar
2011 Nedimeler
2006 Başıboş Afacanlar
2003 I Am David
1997 Life Sold Separately

Televizyon

2018 Jimmy Returns, The 2018 Oscars (Kısa Film)
2013 People in New Jersey (TV Filmi)
2010 Nurse Jackie
2009 Bored to Death
2009 The Office
2009 Park ve Bahçeler
2009 Ronna & Beverly (TV Filmi)
2007 Weeds
2007 Mad Men
2007 30 Rock
2005 Arrested Development
2005 Early Bird (TV Filmi)
2002 Undeclared
2000 Freaks and Geeks

Yapımcı

2019 Someone Great
2018 Küçük Bir Rica
2018 Frances 2.0 (Kısa Film)
2017 Snatched
2016 Ghostbusters
2015 Snoopy ve Charlie Brown: Peanuts Filmi
2015 Ajan
2015 It's Better in Italian (Kısa Belgesel)
2013 Ateşli Aynasızlar
2011 Nedimeler

Televizyon

2018 The Joel McHale Show with Jeol McHale
2017 Beyond the Wall with Grace Parra (TV Filmi)
2015 Other Space
2012 Ronna & Beverly
2010 Nurse Jackie
2009 The Office
2000 Freaks and Geeks

Senaryo

2016 Ghostbusters
2015 Lego Dimensions
2015 Ajan
2003 I Am David
1997 Life Sold Seperately

Televizyon

2015 Other Space
2003 Sick in the Head
2000 Freaks and Geeks
1995 The TV Wheel (TV Filmi)

Oyuncu

2018 Song of Back and Neck
2015 Ajan
2013 Ateşli Aynasızlar
2011 Kötü Öğretmen
2011 Nedimeler
2009 Vote Garner! (Kısa Video)
2007 Walk Hard: The Dewey Cox Story
2007 Kaza Kurşunu
2003 I Am David
2002 Stealing Harvard
2000 Bad Dog (Kısa Film)
1997 Life Sold Separately
1997 Statical Planets
1996 My Fellow Americans
1996 Hayal Şarkısı
1995 Ağır Toplar
1994 Çıplak Silah 33 1/3: Son Hakaret
1990 Zoo Radio
1990 Ski Patrol
1987 Three O'Clock High
1987 Zombie High

Televizyon

2017 9JKL
2014 Maron
2013 The Office
2012 NTSF:SD:SUV
2010 Nurse Jackie
2005 Arrested Development
1999 Freaks and Geeks
1998 The Drew Carey Show
1997 Ellen
1997 Men Behaving Badly
1996 Genç Cadı Sabrina
1996 The Louie Show
1995 The TV Wheel (TV Filmi)
1994 Hardball
1994 The Good Life
1992 The Jackie Thomas Show
1992 The Edge
1992 Deep Dish TV (TV Filmi)
1991 Get a Life
1991 Good Sports
1990 It's Garry Shandling's Show.
1990 Thirtysomething
1989 The Unnaturals
1988 Dirty Dancing
1988 Newhart
1986 The Facts of Life

Görev Aldığı Yapımlar

Paul Feig Fotoğrafları

Paul Feig Fotoğrafları Paul Feig Fotoğrafları Paul Feig Fotoğrafları Paul Feig Fotoğrafları Paul Feig Fotoğrafları