Paul Reiser

Paul Reiser
Rol :Yapımcı
Doğum Tarihi :30.3.1957
Doğum Yeri:New York

ABD'li oyuncu.

Mad About You (1992), Whiplash (2014), Diner (1982), Yaratığın Dönüşü (1986), Sosyete Polisi (1984) ve Sosyete Polisi 2 (1987) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 The Problem with People
2020 Fatherhood
2020 Horse Girl
2018 The Spy Who Dumped Me
2017 Kaçamak Saatler
2017 Kabul Ediyorum Ama...
2016 The Devil and the Deep Blue Sea
2016 Miles
2016 Joshy
2016 Herkese Karşı
2016 Karanlık
2015 Doğruyu Söyle
2014 Whiplash
2014 Life After Beth
2013 Behind the Candelabra
2009 Matrak Adamlar
2005 The Thing About My Folks
2002 Purpose
2001 Onunla Bir Gece
1999 Pros & Cons
1999 İkimizin Hikâyesi
1995 Bye Bye Love
1994 Mr. Write
1993 Family Prayers
1991 Bir Aşk Dört Nikah
1990 Çılgınlar
1988 Martini Ranch: Reach (Kısa Video)
1987 Sosyete Polisi 2
1987 Cross My Heart
1986 Yaratığın Dönüşü
1986 Odd Jobs
1984 Sosyete Polisi
1982 Diner

Televizyon

2019 The Kominsky Method
2019 Mad About You
2019 Tuhaf Şeyler
2019 Fosse/Verdon (Mini Dizi)
2018 The Romanoffs
2017 Red Oaks
2016 TripTank (Seslendirme)
2015 Married
2011 The Paul Reiser Show
2002 Curb Your Enthusiasm
2002 Women vs. Men (TV Filmi)
2001 My Beautiful Son (TV Filmi)
1999 Mad About You
1993 The Tower (TV Filmi)
1992 Carol Leifer: Gaudy, Bawdy & Blue (TV Filmi)
1987 Disneyland
1985 From Here to Maternity (Kısa Film)
1983 Diner (Kısa Film)
1983 Remington Steele
1983 Sunset Limousine (TV Filmi)
1980 My Two Dads

Yapımcı

2021 The Problem with People
2005 The Thing About My Folks
2004 Popeye's Voyage: The Quest for Pappy (Kısa Video)

Televizyon

2019 Mad About You
2017 There's... Johnny!
2017 More to Come: A Tonight Show Documentary (Belgesel TV Filmi)
2011 The Paul Reiser Show
2007 Atlanta (TV Filmi)
2006 Lovebites
2006 So Here's What Happened (TV Filmi)
2006 I Did Not Know That (TV Filmi)
2001 Second to None (TV Filmi)
1991 Paul Reiser: 3 1/2 Blocks from Home (Belgesel)

Senaryo

2021 The Problem with People
2005 The Thing About My Folks
2004 Popeye's Voyage: The Quest for Pappy (Kısa Video)

Televizyon

2019 Mad About You
2017 There's... Johnny!
2016 Loco x vos
2011 The Paul Reiser Show
2007 Atlanta (TV Filmi)
2006 Lovebites
2006 So Here's What Happened (TV Filmi)
2004 Loco por ti
1997 Loved by You
1991 Paul Reiser: 3 1/2 Blocks from Home (Belgesel)
1987 Paul Reiser: Out on a Whim

Görev Aldığı Yapımlar

Paul Reiser Fotoğrafları

Paul Reiser Fotoğrafları Paul Reiser Fotoğrafları Paul Reiser Fotoğrafları Paul Reiser Fotoğrafları