Paz Vega

Paz Vega
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :2.1.1976
Doğum Yeri:Seville

İspanyol oyuncu.

Asıl adı Paz Campos Trigo'dur. Oyunculuğa ilk kez 1997 yılında yayınlanan Menudo es mi padre isimli TV dizisinde rol alarak başladı. İnsan Sözleşmesi (2008), Sır Perdesi (2009) ve Elçiyi Öldür (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Barroz: Guardian of D'Gama's Treasure
2019 Rambo: Last Blood
2019 American Night
2019 ¡Ay, mi madre!
2018 The Bra
2017 Sessizlik Yemini
2016 La vida inmoral de la pareja ideal
2015 Roma'da Aşk Başkadır
2014 Não Pare na Pista: A Melhor História de Paulo Coelho
2014 Monako Prensesi Grace
2014 La ignorancia de la sangre
2014 Elçiyi Öldür
2013 Espectro
2013 Aklımı Oynatacağım
2012 Madagaskar 3: Avrupa'nın En Çok Arananları (Seslendirme)
2011 Cat Run
2010 Vallanzasca - Gli angeli del male
2010 Don Mendo Rock ¿La venganza?
2010 Burning Palms
2009 The Six Wives of Henry Lefay
2009 Sır Perdesi
2009 Büyük Gizem
2008 The Spirit
2008 İnsan Sözleşmesi
2007 Teresa, el cuerpo de Cristo
2007 La masseria delle allodole
2006 Los Borgia
2006 Fade to Black
2006 Alejandro Sanz: A la primera persona (Kısa Video)
2006 10 Items or Less
2004 Spanglish
2004 Di que sí
2003 Carmen
2002 Yatağın Diğer Yanı
2002 Novo
2002 Konuş Onunla
2001 Sólo mía
2001 Lucia
2000 El chico en la puerta (Kısa Film)
1999 Zapping
1999 Sobreviviré
1999 Nadie conoce a nadie
1998 Perdón, perdón (Kısa Film)

Televizyon

2019 Cuna De Lobos
2019 The OA
2018 Paquita Salas
2018 Fugitiva
2018 El Continental
2017 Perdóname, Señor
2017 La Hermandad
2015 Beautiful & Twisted (TV Filmi)
2015 Big Time in Hollywood, FL (Mini Dizi)
2012 Maria di Nazaret (TV Filmi)
2012 Le mille e una notte: Aladino e Sherazade (Mini Dizi)
2008 Lex
2006 7 vidas
1999 Shelly Fisher (TV Filmi)
1998 Compañeros
1998 Más que amigos
1997 Menudo es mi padre

Video Oyunu

2009 Wanted: Weapons of Fate (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Paz Vega Fotoğrafları

Paz Vega Fotoğrafları Paz Vega Fotoğrafları Paz Vega Fotoğrafları Paz Vega Fotoğrafları Paz Vega Fotoğrafları