Pedro Pascal

Pedro Pascal
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :2.4.1975
Doğum Yeri:Santiago

Şili asıllı ABD'li oyuncu. 

Tam adı Jose Pedro Balmaceda Pascal'dır. Game Of Thrones adlı dizide Oberyn Martell'i canlandırdı. 2015'te Sia'nın 'Fire Meet Gasoline' şarkısının klibinde Heidi Klum ile birlikte oynadı.

Filmografi

2020 Tropico
2020 Wonder Woman 1984
2019 Triple Frontier
2018 The Equalizer 2
2018 Prospect
2018 Sokağın Dili Olsa
2017 Kingsman: Altın Çember
2016 Çin Seddi
2015 Sia: Fire Meet Gasoline (Kısa Video)
2015 Bloodsucking Bastards
2015 Sweets
2011 The Adjustment Bureau
2011 Sweet Little Lies
2009 Iris (Kısa Film)
2008 I Am That Girl
2005 Hermanas
1996 Burning Bridges (Kısa Film)

Televizyon

2019 The Mandalorian
2018 Asesinato en el Hormiguero Express (Kısa Film)
2017 Narcos
2014 The Mentalist
2014 Exposed (TV Filmi)
2014 Game of Thrones
2014 Graceland
2013 Nikita
2013 Red Widow
2013 Homeland
2013 The Sixth Gun (TV Filmi)
2012 Body of Proof
2012 Kanıt Peşinde
2011 Lights Out
2011 Brothers & Sisters
2011 Law & Order: Special Victims Unit
2011 Charlie's Angels
2011 Wonder Woman (TV Filmi)
2011 Burn Notice: The Fall of Sam Axe (TV Filmi)
2010 Nurse Jackie
2009 Law & Order: Criminal Intent
2009 The Good Wife
2008 Law & Order
2006 Law & Order: Criminal Intent
2006 Without a Trace
2001 NYPD Blue
2001 Earth vs. the Spider (TV Filmi)
2000 Touched by an Angel
1999 G vs E
1999 Good vs. Evil
1999 Downtown (Seslendirme)
1999 Undressed
1999 Buffy the Vampire Slayer

Video Oyunu

2016 Dishonored 2 (Seslendirme)


Görev Aldığı Yapımlar

Pedro Pascal Fotoğrafları

Pedro Pascal Fotoğrafları Pedro Pascal Fotoğrafları Pedro Pascal Fotoğrafları Pedro Pascal Fotoğrafları Pedro Pascal Fotoğrafları