Perihan Ünlücan

Perihan Ünlücan
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :28.2.1984
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Kocaeli Üniversitesi Fizik bölümü mezunudur. İlk kez Kış Masalı isimli dizide rol almıştır. Hatırla Gönül (2015), Kırlangıç Fırtınası (2017) ve Son Şaka (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Son Şaka
2017 Ver Kaç
2015 Madımak: Carina'nın Günlüğü
2014 Polis Akademisi Alaturka

Televizyon

2020 Arka Sokaklar
2017 Kırlangıç Fırtınası
2015 Hatırla Gönül
2014 Karadayı
2010 Keskin Bıçak
2009 Kış Masalı

Görev Aldığı Yapımlar

Perihan Ünlücan Fotoğrafları

Perihan Ünlücan Fotoğrafları