Pete Davidson

Pete Davidson
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :16.11.1993
Doğum Yeri:New York

ABD'li oyuncu, senarist ve yapımcı.

Tam adı Peter Michael Davidson'dur. Wild 'N Out (2005), Jimmy Kimmel Live! (2003), Guy Code (2011) ve School Dance (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Marmaduke (Seslendirme)
2021 The Suicide Squad
2020 The King of Staten Island
2019 The Jesus Rolls
2019 Angry Birds Filmi 2 (Seslendirme)
2019 The Dirt
2019 Big Time Adolescence
2019 Erkekler Ne İster?
2018 Set It Up
2015 Aşk Kazası
2015 Prom Queen (Kısa Film)
2015 The Jay Z Story (Kısa Film)
2014 Grow a Guy (Kısa Film)
2014 School Dance
2013 Archie Black (Kısa Film)
2013 TubbyMan (Kısa Video)

Televizyon

2020 The Rookie
2020 Saturday Night Live
2019 Saturday Night Live: Cut For Time
2018 The Guest Book
2017 Click, Clack, Moo: Christmas at the Farm (Kısa Film - Seslendirme)
2017 Eighty-Sixed (Mini Dizi)
2016 The Jim Gaffigan Show
2016 Give Converse with Pete Davidson (Mini Dizi)
2014 Friends of the People
2014 Sober Companion (TV Filmi)
2013 Brooklyn Nine-Nine

Yapımcı

2020 The King of Staten Island
2019 Big Time Adolescence

Televizyon

2018 Paul Virzi: I'll Say This (TV Filmi)
2016 Pete Davidson: SMD

Senaryo

2020 The King of Staten Island

Görev Aldığı Yapımlar

Pete Davidson Fotoğrafları

Pete Davidson Fotoğrafları Pete Davidson Fotoğrafları Pete Davidson Fotoğrafları Pete Davidson Fotoğrafları Pete Davidson Fotoğrafları