Pete Docter

Pete Docter
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :9.10.1968
Doğum Yeri:Minnesota

ABD'li dublajcı, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Peter Hans Docter'dir. Ters Yüz (2015), Yukarı Bak (2009) ve Sevimli Canavarlar (2001) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Soul
2017 Next Door
2015 Ters Yüz
2009 Yukarı Bak
2002 Mike's New Car (Kısa Video)
2001 Sevimli Canavarlar
1990 Next Door (Kısa Film)
1989 Palm Springs (Kıs Film)
1988 Winter (Kısa Film)

Televizyon

2010 The 82nd Annual Academy Awards

Yapımcı

2020 Lamp Life (Kısa Video)
2020 Soul
2020 Hadi Gidelim
2019 Oyuncak Hikâyesi 4
2018 Bao (Kısa Film)
2017 Lou (Kısa Film)
2015 Riley's First Date? (Kısa Video)
2014 Party Central (Kısa Film)
2013 Sevimli Canavarlar Üniversitesi
2012 Cesur
2009 George and A.J. (Kısa Video)
2009 Dug's Special Mission (Kısa Video)
1988 Winter (Kısa Film)

Televizyon

2020 Forky Asks a Question

Senaryo

2020 Soul
2015 Riley's First Date? (Kısa Video)
2015 Ters Yüz
2009 Yukarı Bak
2008 VOL·i
2002 Mike's New Car (Kısa Video)
2001 Sevimli Canavarlar
1999 Oyuncak hikayesi 2
1995 Oyuncak Hikayesi
1988 Winter (Kısa Film)

Televizyon

2020 Monsters at Work

Video Oyunu

2001 Monsters, Inc. Scream Team Training
2001 Monsters, Inc. Scream Team
2001 Monsters, Inc.

Seslendirme

2015 Riley's First Date? (Kısa Video)
2015 Ters Yüz
2009 Yukarı Bak
2008 VOL·i
2005 Mr. Incredible and Pals (Kısa Video)
2004 İnanılmaz aile
2001 Sevimli Canavarlar
1989 Palm Springs (Kısa Film)
1988 Winter (Kısa Video)

Görev Aldığı Yapımlar

Pete Docter Fotoğrafları

Pete Docter Fotoğrafları Pete Docter Fotoğrafları Pete Docter Fotoğrafları Pete Docter Fotoğrafları Pete Docter Fotoğrafları