Peter Facinelli

Peter Facinelli
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :26.11.1973
Doğum Yeri:New York

ABD'li oyuncu.

Fastlane (2002), Six Feet Under (2001), Damages (2007), Nurse Jackie (2009) ve Alacakaranlık (2008) gibi yapımlarla tanınmıştır. 2001 yılında evlendiği Jennie Garth'le 2013 yılında boşanmışlardır. Çiftin bu evlilikten üç kızı vardır.

Filmografi

2019 Famous Adjacent (Kısa Film)
2019 Running with the Devil
2019 Countdown
2018 Asher
2017 In the Absence of Good Men
2017 Heartthrob
2017 Eski Karım Evleniyor
2015 Walter'in Fantastik Dünyası
2014 Freezer
2013 Şeytan Tepesi
2012 Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 2
2011 Loosies
2011 Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti Bölüm 1
2010 Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2009 Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2008 Reaper (Kısa Film)
2008 Finding Amanda
2008 Alacakaranlık
2007 That Guy (Kısa Film)
2007 Battle Olympia (Kısa Film)
2007 Lily (Kısa Film)
2006 Hollow Man II (Video)
2006 The Lather Effect
2006 Arc
2005 Chloe (Kısa Film)
2005 Enfants terribles
2002 Akrep Kral
2001 Tempted
2001 Riding in Cars with Boys
2001 Rennie's Landing
2000 Ropewalk
2000 Melekler Çetesi
2000 Supernova
1999 The Big Kahuna
1999 Blue Ridge Fall
1998 Welcome to Hollywood
1998 Telling You
1998 Dancer, Texas Pop. 81
1998 Can't Hardly Wait
1997 Touch Me
1996 Foxfire
1995 Angela

Televizyon

2019 FBI
2019 Escaping the NXIVM Cult: A Mother's Fight to Save Her Daughter (TV Filmi)
2018 S.W.A.T.
2016 Supergirl
2016 Zoobiquity (TV Filmi)
2015 American Odyssey
2015 Nurse Jackie
2014 Glee
2011 CollegeHumor Originals
2007 Insatiable
2007 Damages
2006 Enemies
2006 American Dad! (Seslendirme)
2006 Touch the Top of the World (TV Filmi)
2005 Six Feet Under
2003 Fastlane
1996 Calm at Sunset (TV Filmi)
1996 An Unfinished Affair (TV Filmi)
1996 After Jimmy (TV Filmi)
1995 The Wright Verdicts
1995 Law & Order
1995 The Price of Love (TV Filmi)

Yönetmen

2018 Breaking & Exiting

Televizyon

2011 CollegeHumor Originals

Yapımcı

2016 Johnny Frank Garrett's Last Word
2012 Luca Bella: Falling (Kısa Film)
2011 Loosies

Televizyon

2012 Jennie Garth: A Little Bit Country
2011 Accidentally in Love (TV Filmi)

Senaryo

2011 Loosies

Televizyon

2011 Accidentally in Love (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Peter Facinelli Fotoğrafları

Peter Facinelli Fotoğrafları Peter Facinelli Fotoğrafları Peter Facinelli Fotoğrafları Peter Facinelli Fotoğrafları Peter Facinelli Fotoğrafları