Peter Ferdinando

Peter Ferdinando
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.01.1900
Doğum Yeri:Londra

İngiliz oyuncu.

Kabuktaki Hayalet (2017), Kral Arthur: Kılıç Efsanesi (2017), Gökdelen (2015) ve Aynasız (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Archive
2019 Muscle
2018 Vita & Virginia
2018 Mavi İguana
2018 Happy New Year, Colin Burstead
2017 Kral Arthur: Kılıç Efsanesi
2017 Kabuktaki Hayalet
2017 Londra'da Kaybolmak
2016 Tommy's Honour
2015 Gökdelen
2014 Little Boy Blue (Kısa Film)
2014 300: Bir İmparatorluğun Yükselişi
2014 Aynasız
2013 Yüksek Risk
2013 English Revolution
2012 Pamuk Prenses ve Avcı
2011 Turnout
2009 Tony
2005 Tony (Kısa Film)
2004 Mug (Kısa Film)
2001 Bodywork
1998 Titanic Town
1997 Face
1992 Soft Top Hard Shoulder

Televizyon

2020 L'Écuyer du Roi
2019 Hanna
2015 Safe House
2014 Doctor Who
2013 The Mimic
2013 Ripper Street
2011 Injustice (Mini Dizi)
2007 Holby Blue
2006 The Only Boy for Me (TV Filmi)
2006 Les arnaqueurs VIP
2004 Ma tribu
2002 Family Affairs
2000 The Bill
1999 Butterfly Collectors (TV Filmi)
1996 Soldier Soldier
1994 La brigade du courage
1993 If You See God, Tell Him (Mini Dizi)
1993 Frank Stubbs Promotes
1993 Casualty
1992 Growing Rich
1992 Between the Lines
1990 Close to Home
1990 24 Heures pour survivre

Görev Aldığı Yapımlar

Peter Ferdinando Fotoğrafları

Peter Ferdinando FotoğraflarıPeter Ferdinando FotoğraflarıPeter Ferdinando FotoğraflarıPeter Ferdinando FotoğraflarıPeter Ferdinando Fotoğrafları