Peter Franzén

Peter Franzén
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :14.08.1971
Doğum Yeri:Keminmaa

Finlandiyalı oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Peter Wilhelm Franzén'dir. Tumman veden päällä (2013), Harjunpää & pahan pappi (2010), The Gunman (2015) ve Pahat pojat (2003) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Meander
2020 Age of Vikings: Fated (Kısa Film)
2018 Ashes in the Snow
2016 Jättiläinen
2015 The Gunman
2015 Napapiirin sankarit 2
2015 Johan Falk: Slutet (Video)
2015 Johan Falk: Blodsdiamanter (Video)
2015 Elämältä kaiken sain
2013 Tumman veden päällä
2013 Kerron sinulle kaiken
2013 Heart of a Lion
2012 Vares - Kaidan tien kulkijat
2012 Puhdistus
2012 Kuzeye Giden Yol
2011 Syvälle salattu
2010 Princess
2010 Harjunpää & pahan pappi
2009 Rööperi
2009 Ralliraita
2008 Üç bilge adam
2007 Red Is the Color of
2007 Lieksa!
2007 Cleaner
2007 Alibi
2006 Suden arvoitus
2006 Matti
2006 Babas bilar
2004 Täna öösel me ei maga
2004 Souvenir du front
2004 Musique rock de Vittula (Seslendirme)
2004 Mélyen örzött titkok
2004 Hotet
2004 Honey Baby
2003 Rånarna
2003 Pahat pojat
2002 Rölli ja metsänhenki (Video Oyunu - Seslendirme)
2002 Nimed marmortahvlil
2002 Kuutamolla
2001 Rölli ja metsänhenki
2001 Jewel of the Sahara (Kısa Video)
2001 Emmauksen tiellä
2001 Drakarna över Helsingfors
2000 Taivas tiellä (Kısa Film)
2000 Badding
2000 Bad Luck Love
1999 Rikos & rakkaus
1999 Pusu
1998 Kuningasjätkä
1998 Asphalto (Kısa Film)
1998 Aller simple pour Inari
1997 Sisämaalainen (Kısa Film)
1997 Les bienfaiteurs
1997 Jäänmurtaja
1997 Ikuinen viesti (Kısa Film)
1996 Tie naisen sydämeen
1996 Sepelimurskaamon kauniin Jolantan ihmeellinen elämä (Kısa Film)
1996 Daisy's Amazing Discoveries - The Movie (Kısa Film)
1995 The Other Side (Kısa Film)
1995 Suolaista ja makeaa
1995 Kampela (Kısa Film)
1994 Kissan kuolema
1993 Matokuningas

Televizyon

2021 The Wheel of Time
2021 Love, Death & Robots (Mini Dizi – Seslendirme)
2020 Makkari
2020 Vikingler
2016 Beck
2016 American Masters (Belgesel)
2012 Karjalan kunnailla
2009 True Blood
2006 Teräsvilla - Hevimatka navetan nurkasta Tavastian lavalle (TV Filmi)
2006 Studio Impossible
2006 Isabella (Mini Dizi)
2004 Les experts: Miami
2003 Irtiottoja
2001 V.I.P.
2001 Muodollisesti pätevä
2001 Susi rajalla
2000 Mustan kissan kuja
1999 La famille Delajungle (Seslendirme)
1999 Jakkulista feministi (TV Filmi)
1997 Verisiskot
1997 Tähtilampun alla
1997 Samppanjaa ja vaahtokarkkeja
1997 Outo tehtävä (TV Filmi)
1997 Ota ja omista
1996 Pohjalla (TV Filmi)
1996 Maigret
1996 Deadly Rituals of the Flesh Loving Freaks - Katoamispiste (Kısa Film)
1994 Puukoi (Mini Dizi)
1994 Gabrielbakkanaali (TV Programı)
1993 Takatöölö story (TV Filmi)

Yönetmen

2020 Age of Vikings: Fated (Kısa Film)
2013 Tumman veden päällä

Yapımcı

2020 Kill Anneli (Kısa Film)

Senaryo

2020 Age of Vikings: Fated (Kısa Film)
2013 Tumman veden päällä

Görev Aldığı Yapımlar

  • Tüp, Meander / Méandre , 2020, Oyuncu
  • The Gunman, The Gunman , 2015, Oyuncu
  • Kurdun Gizemi, Mystery of The Wolf / Suden Arvoitus , 2006, Oyuncu

Peter Franzén Fotoğrafları

Peter Franzén FotoğraflarıPeter Franzén FotoğraflarıPeter Franzén FotoğraflarıPeter Franzén FotoğraflarıPeter Franzén Fotoğrafları