Peter Hedges

Peter Hedges
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :6.7.1962
Doğum Yeri:Iowa

ABD'li oyuncu, senarist ve yönetmen.

Iowa eyaletine bağlı West Des Moines şehrinde doğdu ve büyüdü. Aynı şehirde bulunan Valley Lisesi'nden mezun oldu. Ardından oyunculuk ve senaryo eğitimlerini de aldığı North Carolina Sanat Okulu'na girdi. Bir Erkek Hakkında (2002), Annemler Yemeğe Geliyor (2003) ve Gilbert Grape'i Ne Yiyor? (1993) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Eve Dönüş
2012 Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2007 Şamar Oğlanı
2003 Annemler Yemeğe Geliyor

Senaryo

2018 Eve Dönüş
2015 İyi Bir Dinozor
2012 Timothy Green'in Sıradışı Yaşamı
2007 Şamar Oğlanı
2003 Annemler Yemege Geliyor
2002 Bir Erkek Hakkında
1999 A Map of the World
1993 Gilbert Grape'i Ne Yiyor?

Televizyon

2015 About a Boy

Yapımcı

2018 Eve Dönüş

Oyuncu

2016 Little Sister
1977 Sammy

Görev Aldığı Yapımlar

Peter Hedges Fotoğrafları

Peter Hedges Fotoğrafları Peter Hedges Fotoğrafları Peter Hedges Fotoğrafları Peter Hedges Fotoğrafları Peter Hedges Fotoğrafları