Peter Kurth

Peter Kurth
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :4.4.1957
Doğum Yeri:Güstrow

Alman aktör.

Babylon Berlin (2017), Herbert (2015) ve Elveda Lenin! (2003) filmleriyle tanınmıştır. İlk kez 1992 yılında yayınlanan Karl May isimli mini diziyle oyunculuk yapmaya başlamıştır. Rol aldığı ilk uzun metraj film ise 2003 yapımı Elveda Lenin! filmidir.

Filmografi

2018 Sew the Winter to My Skin
2018 In den Gängen
2017 Bir Dönemin Sonu
2016 Ray
2015 Ich und Kaminski
2015 Herbert
2015 Die Kleinen und die Bösen
2014 Schmitke
2013 Gold
2011 Lena will es endlich wissen
2011 Einer wie Bruno
2010 Paparazzo (Kısa Film)
2010 Im Schatten
2009 Whisky mit Wodka
2009 12 Meter ohne Kopf
2008 Bergfest
2008 1. Mai
2007 Alle Alle
2006 Security (Kısa Film)
2006 Ein Freund von mir
2005 Nimm dir dein Leben
2005 Kometen
2005 Hallesche Kometen
2005 Gespenster
2005 Das Lächeln der Tiefseefische
2004 Der letzte Geselle (Kısa Film)
2004 Zwischen Nacht und Tag
2003 Alles anders (Kısa Film)
2003 Wolfsburg
2003 Northern Star
2003 Elveda Lenin!

Televizyon

2019 Tatort
2018 Die Protokollantin (Mini Dizi)
2017 Babylon Berlin
2017 Allmen und die Libellen (Mini Dizi)
2016 SOKO Köln
2016 Ein Mann unter Verdacht (TV Filmi)
2015 Der Kriminalist
2014 SOKO Wismar
2013 Nord Nord Mord
2013 Arnes Nachlass (TV Filmi)
2012 Ein Jahr nach morgen (TV Filmi)
2011 Unter anderen Umständen
2011 Der Alte
2010 SOKO Leipzig
2010 Mord mit Aussicht
2010 Frösche petzen nicht (TV Filmi)
2009 Löwenzahn
2009 Küstenwache
2009 Großstadtrevier
2009 Der gestiefelte Kater (TV Filmi)
2008 Rosa Roth
2008 Nachtschicht
2008 Kommissarin Lucas
2008 KDD - Kriminaldauerdienst
2008 Und Jimmy ging zum Regenbogen (TV Filmi)
2007 Einsatz in Hamburg
2007 Windland (TV Filmi)
2007 Die Weihnachtswette (TV Filmi)
2006 M.E.T.R.O. - Ein Team auf Leben und Tod
2006 Das Duo
2006 Der Mann im Strom (TV Filmi)
2005 Wilsberg
2005 Der Dicke
2005 Der Mörder meines Vaters (TV Filmi)
2004 Der Boxer und die Friseuse (TV Filmi)
2004 Delphinsommer (TV Filmi)
2004 Das Konto (TV Filmi)
2003 Tod im Park (TV Filmi)
2002 Schimanski
2002 Juls Freundin (TV Filmi)
2000 Polizeiruf 110
1992 Karl May (Mini Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Peter Kurth Fotoğrafları

Peter Kurth Fotoğrafları Peter Kurth Fotoğrafları Peter Kurth Fotoğrafları Peter Kurth Fotoğrafları Peter Kurth Fotoğrafları