Peter MacNicol

Peter MacNicol
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :10.4.1954
Doğum Yeri:Texas

Peter C. MacNicol (d. 10 Nisan 1954, Dallas, Texas, ABD), Emmy Ödüllü Amerikalı aktör.
Filmografi

    Dragonslayer (1981)
    Sophie's Choice (1982)
    Ghostbusters II (1989)
    By Dawn's Early Light (1990)
    HouseSitter (1992)
    The Powers That Be (1992)
    Addams Family Values (1993)
    Radioland Murders (1994)
    Chicago Hope (1994–1995)
    Dracula: Dead and Loving It (1995)
    Ally McBeal (1997–2002)
    Bean (film) (1997)
    Baby Geniuses (1999)
    Recess: School's Out (2001): Fenwick
    That Darn Car! (2002)
    Balto II: Wolf Quest (2002)
    Crazy Love (2003)
    Harvey Birdman Attorney at Law (2003–2007): X the Eliminator
    Breakin' All the Rules (2004)
    Danny Phantom (2004-2007): Sidney Poindexter (special guest)
    The Batman (2004–2008): Dr.Langstrom/Man-Bat
    Justice League Unlimited (2005): Chronos
    NUMB3RS (2005–2010)
    24 (2007)
    24: Redemption (2008)
    The Spectacular Spider-Man (2008-günümüz): Doktor Octopus

Görev Aldığı Yapımlar

Peter MacNicol Fotoğrafları

Peter MacNicol Fotoğrafları Peter MacNicol Fotoğrafları Peter MacNicol Fotoğrafları Peter MacNicol Fotoğrafları Peter MacNicol Fotoğrafları