Peter Serafinowicz

Peter Serafinowicz
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :10.7.1972
Doğum Yeri:Liverpool

İngiliz oyuncu.

Tam adı Peter Szymon Serafinowicz'tir. Galaksinin Koruyucuları (2014), Ajan (2015) ve Zombilerin Şafağı (2004) gibi yapımlarla tanınmıştır. Sarah Alexander'la evlidir ve iki çocuk babasıdır.

Filmografi

2019 Bir Şans Daha
2017 Son Macera
2017 Sıradan Bir Adam
2017 John Wick 2
2015 Ajan
2014 Muppets Aranıyor
2014 Galaksinin Koruyucuları
2013 Dünyanın Sonu
2011 Killing Bono
2010 The Best and the Brightest
2009 Arızalı Çiftler
2007 Run Fatboy Run
2007 Don't (Kısa Film)
2007 Dehşet Gezegeni
2006 Sixty Six
2005 Ripley Under Ground
2004 Zombilerin Şafağı
2004 The Calcium Kid
2004 Funky Pete (Kısa Video)
2001 Calcium (Kısa Film)
2000 The Junkies (Kısa Film)

Televizyon

2019 Cake
2019 The Tick
2017 At Home with Amy Sedaris
2015 Park ve Bahçeler
2015 Long Live the Royals (Mini Dizi - Anlatıcı)
2014 Mr. Sloane
2014 The Britishes (Mini Dizi)
2013 Playhouse Presents
2013 It's Kevin
2013 Fit
2013 Father Figure
2012 The Secret Policeman's Ball
2012 Watson & Oliver
2012 The Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret
2012 Driver Dan's Story Train
2012 Bad Sugar (TV Filmi)
2011 This Is Jinsy
2011 Shooting Stars
2011 Running Wilde
2010 Whitechapel
2008 The Peter Serafinowicz Show
2006 Our Thirties (Kısa Film)
2006 Agatha Christie's Marple
2005 Look Around You
2004 Hardware
2003 Little Britain
2002 I'm Alan Partridge
2002 15 Storeys High
2002 Ted and Alice (Mini Dizi)
2001 World of Pub
2001 Spaced
2000 Black Books
1999 Smack the Pony
1999 Sermon from St. Albion's
1999 Murder Most Horrid
1999 How Do You Want Me?
1999 The Magical Legend of the Leprechauns (Mini Dizi)
1998 Comedy Nation
1998 You Are Here (TV Filmi)
1998 Jack and the Beanstalk (TV Filmi)

Seslendirme

2016 Şarkını Söyle
2014 SOS: Save Our Skins
2014 Kahraman Köpek Pudsey
2014 Food Club (Kısa Film)
2013 Altın Gol
2013 Anatole's Island (Kısa Film - Anlatıcı)
2011 The Terrys (Kısa Film)
2008 Tales of the Riverbank
2003 Hello, Friend (Kısa Film)
1999 Yıldız Savaşları: Bölüm I - Gizli Tehlike
1997 Doppelganger (Kısa Film)

Televizyon

2019 Bob's Burgers
2018 The Shivering Truth
2018 Simpson Ailesi
2017 Rick and Morty
2017 People of Earth
2017 Neo Yokio
2017 Mickey and the Roadster Racers
2016 TripTank
2016 The Adventures of OG Sherlock Kush
2015 Moonbeam City
2015 Doctor Who
2015 Axe Cop
2014 South Park
2014 Esrarengiz Kasaba (Mini Dizi)
2014 Adventure Time with Finn & Jake (Mini Dizi)
2013 NTSF:SD:SUV
2013 Archer
2012 Childrens Hospital
2012 BBC Comedy Feeds
2012 American Dad!
2011 Funny or Die Presents...
2009 Stewart Lee's Comedy Vehicle
2009 Snake 'n' Bacon (TV Filmi)
2006 The IT Crowd
2002 The What a Cartoon Show (Mini Dizi)
1999 Hippies (Mini Dizi - Anlatıcı)
1998 Alexei Sayle's Merry-Go-Round
1998 Europigeon (TV Filmi)
1996 Spitting Image

Video Oyunları

2017 LEGO Worlds
2017 Lego Marvel Super Heroes 2
2016 Deus Ex: Mankind Divided
2014 LittleBigPlanet 3
2013 Lego City Undercover
2003 Warhammer 40,000: Fire Warrior
2014 Dark Souls II

Görev Aldığı Yapımlar

Peter Serafinowicz Fotoğrafları

Peter Serafinowicz Fotoğrafları Peter Serafinowicz Fotoğrafları Peter Serafinowicz Fotoğrafları Peter Serafinowicz Fotoğrafları Peter Serafinowicz Fotoğrafları