Peter Sollett

Peter Sollett
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :9.2.1976
Doğum Yeri:New York

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Victor'un Uyanışı (2002), Aşka Özgürlük (2015) ve Five Feet High and Rising (2000) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2022 Minecraft
2015 Aşka Özgürlük
2008 Aşk Listesi
2002 Victor'un Uyanışı
2000 Five Feet High and Rising (Kısa Film)

Televizyon

2020 Evil
2019 Almost Family
2019 The Village
2018 Rise
2018 The Path
2016 Vinyl
2012 Ben and Kate
2009 The Burg
2009 State of Romance

Yapımcı

2002 Victor'un Uyanışı

Senaryo

2022 Minecraft
2002 Victor'un Uyanışı
2000 Five Feet High and Rising (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Peter Sollett Fotoğrafları

Peter Sollett Fotoğrafları Peter Sollett Fotoğrafları Peter Sollett Fotoğrafları Peter Sollett Fotoğrafları Peter Sollett Fotoğrafları