Peter Weller

Peter Weller
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :24.06.1947
Doğum Yeri:Wisconsin

ABD'li oyuncu ve yönetmen.

Tam adı Peter Frederick Weller'dir. RoboCop (1987), Çıplak Şölen (1991), RoboCop 2 (1990) ve Bilinmeze Doğru: Star Trek (2013) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Mortal Kombat 11 (Video Oyunu - Seslendirme)
2017 Yamasong: March of the Hollows
2017 Wilson's Heart (Video Oyunu - Seslendirme)
2016 Call of Duty: Infinite Warfare (Video Oyunu - Seslendirme)
2014 Skin Trade
2014 Family Guy: The Quest for Stuff (Video Oyunu - Seslendirme)
2013 Bilinmeze Doğru: Star Trek
2013 Batman: The Dark Knight Returns (Video - Seslendirme)
2013 Batman: Kara Şövalye Dönüyor, 2. Bölüm (Video - Seslendirme)
2013 Pişmanlık
2012 Ejder Göz
2012 Batman: Kara Şövalye Dönüyor, 1. Bölüm (Video - Seslendirme)
2011 Forced to Fight
2010 Once Fallen
2007 Prey
2006 The Hard Easy
2005 Man of God
2005 Codename: Panzers, Phase Two (Video Oyunu - Seslendirme)
2005 Beni Keşfet
2003 Günahların Bekçisi
2001 Styx (Video)
2000 Shadow Hours
2000 Ivansxtc
2000 Falling Through
2000 Contaminated Man
1999 Otages en péril
1997 Top of the World
1995 Sevimli Fahişe
1995 Planète hurlante
1995 Mercenaries
1995 Bulutların Ötesinde
1994 The New Age
1993 Sunset Grill
1992 Fifty/Fifty
1991 Müthiş Yemek
1990 RoboCop 2
1989 Vurgun
1989 Cat Chaser
1988 Fatale obsession
1988 Blue-Jean Cop
1987 RoboCop
1986 A Killing Affair
1984 The Adventures of Buckaroo Banzai 
1984 İlk Göz Ağrısı
1983 Terreur à domicile
1982 Erişilmez Duygular
1980 Just Tell Me What You Want
1979 Les joyeux débuts de Butch Cassidy et le Kid

Televizyon

2020 JJ Villard's Fairy Tales (Seslendirme)
2020 MacGyver
2018 Forever
2017 The Last Ship
2017 Longmire (Seslendirme)
2014 Anarşinin Evlatları
2013 Hawaii 5-0
2012 Franklin & Bash
2012 Doktor House
2010 Fringe
2010 Enquêteur malgré lui
2010 Dexter
2006 Monk
2006 24 heures chrono
2005 The Poseidon Adventure (TV Filmi)
2005 Star Trek: Enterprise
2005 Sold (TV Filmi)
2003 FBI: Opérations secrètes
2003 Odyssey 5
2000 Dark Prince: The True Story of Dracula (TV Filmi)
1998 La tour secrète (TV Filmi)
1997 End of Summer (TV Filmi)
1995 Present Tense, Past Perfect (Kısa Film)
1994 Lakota Woman: Siege at Wounded Knee (TV Filmi)
1994 L'homme aux deux épouses (TV Filmi)
1993 Partners (Kısa Film)
1991 L'amour coté en bourse (TV Filmi)
1990 Women and Men: Stories of Seduction (TV Filmi)
1990 L'enquête interdite (TV Filmi)
1987 Faerie Tale Theatre
1986 Apology (TV Filmi)
1983 Two Kinds of Love (TV Filmi)
1983 Kentucky Woman (TV Filmi)
1981 Mourning Becomes Electra (Mini Dizi)
1977 Gazeteciler
1975 The Silence (TV Filmi)
1973 L'homme qui n'avait pas de patrie (TV Filmi)

Yönetmen

2020 Magnum P.I.
2020 Hawaii 5-0
2019 Mayans M.C.
2018 Mr. Mercedes
2018 MacGyver
2018 The Last Ship
2017 Shades of Blue: Une flic entre deux feux
2017 Longmire
2016 Rush Hour
2016 Outsiders
2016 Game of Silence
2016 Tyrant
2016 Salem
2015 Sleepy Hollow
2015 Justified
2015 Kubbenin Altında
2014 The Strain
2014 Anarşinin Evlatları
2012 The Mob Doctor
2012 Doktor House
2007 Las Vegas
2006 Monk
2003 Odyssey 5
1997 Michael Hayes
1997 Gold Coast (TV Filmi)
1996 Homicide
1993 Partners (Kısa Film)

Yapımcı

1997 Gold Coast (TV Filmi)

Senaryo

1993 Partners (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Peter Weller Fotoğrafları

Peter Weller Fotoğrafları Peter Weller Fotoğrafları Peter Weller Fotoğrafları Peter Weller Fotoğrafları Peter Weller Fotoğrafları