Peter Weller

Peter Weller
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :24.6.1947
Doğum Yeri:Wisconsin

Peter Frederick Weller (d. 24 Haziran 1947, Stevens Point, Wisconsin, ABD), ABD'li aktör ve yönetmen. Peter Weller'in en bilinen rolü RoboCop serilerinde canlandırdığı RoboCop rolüdür.
Filmografi

    Prey (2007)
    Undiscovered (2005)
    The Hard Easy (2005)
    Tower of the Firstborn (2004)
    The Order (2003)
    Styx (film) (2001)
    Dark Prince: The True Story of Dracula (2000)
    Ivans XTC (2000)
    The Contaminated Man (2000)
    Falling Through (2000)
    Shadow Hours (2000)
    Diplomatic Siege (1999)
    Guardiani del cielo, I (1998)
    Top of the World (1997)
    Mighty Aphrodite (1995)
    Screamers (1995)
    Beyond the Clouds (1995)
    Decoy (film) (1995)
    The New Age (1994)
    The Substitute Wife (1994)
    Sunset Grill (1993)
    Fifty/Fifty (1992)
    Naked Lunch (1991)
    Robocop 2 (1990)
    Cat Chaser (1989)
    Leviathan (1989)
    Shakedown (1988)
    RoboCop (1987)
    A Killing Affair (1986)
    Firstborn (1984)
    The Adventures of Buckaroo Banzai Across the 8th Dimension (1984)
    Of Unknown Origin (1983)
    Shoot the Moon (1982)
    Just Tell Me What You Want (1980)
    Butch and Sundance: The Early Days (1979)
    Silence (1975)
    Gold Coast (film) (1997)

Görev Aldığı Yapımlar

Peter Weller Fotoğrafları

Peter Weller Fotoğrafları Peter Weller Fotoğrafları Peter Weller Fotoğrafları Peter Weller Fotoğrafları Peter Weller Fotoğrafları