Petra Bryant

Petra Bryant
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900
Doğum Yeri:Rychnov nad Kneznou

Çek asıllı İngiliz aktris, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Rychnov nad Kneznou'da doğdu ve Doudleby nad Orlici'de büyüdü. 1999 yılından beri Londra'da yaşamaktadır. Komedi filmi 'George'un Aşkı İçin' ile tanınmıştır. Bryant aynı zamanda 'Girl on a Rocking Horse' romanının yazarı ve aynı adla çekilen filmin de senaristidir.

Filmografi

2018 Kymerism
2018 Murder Party
2018 Last Village on the Right
2018 Heretiks
2018 Modern Love
2018 For the Love of George
2017 Nightmare on 34th Street
2017 The Wedding Invitation
2017 The Last Scout
2016 HarMonica (Kısa Video)
2016 The Spiritualist
2016 Blood on the Leaves
2016 My Guardian Angel
2016 Abduct
2015 Sonja's World-Inside Out (Kısa Film)
2014 White Collar Hooligan 3
2014 The Disappearance of Lenka Wood
2013 Cuffs and Collar (Kısa Film)
2012 Lighter
2007 Paradise Is Floodlit (Kısa Film)
2007 Şark Vaatleri

Televizyon

2018 Girl on a Rocking Horse TV Pilot (TV Filmi)
2016 The Guardian Angel
2007 The Peter Serafinowicz Show
2006 Snuff Box
2006 The Best Man (TV Filmi)

Yönetmen Olarak

2018 Girl on a Rocking Horse TV Pilot (TV Filmi)

Yapımcı Olarak

2018 Girl on a Rocking Horse TV Pilot (TV Filmi)
2015 Sonja's World-Inside Out (Kısa Film)
2013 Cuffs and Collar (Kısa Film)

Senarist Olarak

2018 Girl on a Rocking Horse TV Pilot (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Petra Bryant Fotoğrafları

Petra Bryant Fotoğrafları Petra Bryant Fotoğrafları Petra Bryant Fotoğrafları Petra Bryant Fotoğrafları Petra Bryant Fotoğrafları