Peyton Reed

Peyton Reed
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :3.07.1964
Doğum Yeri:Kuzey Carolina

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Peyton Tucker Reed'dir. North Carolina Üniversitesi mezunudur. Ant-Man (2015), Gençlik Ateşi (2000) ve Ant-Man ve Wasp (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2022 Ant-Man and the Wasp: Quantumania
2018 Ant-Man ve Wasp
2015 Ant-Man
2008 Bay Evet
2006 Ayrılık
2004 Superchunk: Crowding Up Your Visual Field (Video)
2003 Aşka Veda
2000 Gençlik Ateşi
1989 Almost Beat (Kısa Film)

Televizyon

2020 The Mandalorian
2015 Ellen More or Less (TV Filmi)
2013 The Goodwin Games
2013 To My Future Assistant (TV Filmi)
2012 New Girl
2011 Gregory Brothers (TV Filmi)
2001 Bad Haircut (TV Filmi)
2000 Grosse Pointe
1999 Upright Citizens Brigade
1998 Mr. Show with Bob and David
1997 The Wonderful World of Disney
1997 The Weird Al Show
1996 The High Life
1995 Le cerveau artificiel (TV Filmi)
1994 Through the Eyes of Forrest Gump (Belgesel TV Filmi)
1991 Retour vers le futur
1990 The Secrets of the Back to the Future Trilogy (Kısa Belgesel)
1990 The Honeymooners Anniversary Special (Belgesel TV Filmi)

Yapımcı

2021 The Unicorn
2013 The Goodwin Games
2011 Gregory Brothers (TV Filmi)
2008 Cashmere Mafia
2000 The Making of 'Braveheart' (Belgesel TV Filmi)
1994 HBO First Look (Kısa Belgesel)
1989 Back to the Future Part (Belgesel TV Filmi)

Senaryo

1991 Back to the Future... The Ride (Kısa Video)
1989 Almost Beat (Kısa Film)

Televizyon

1991 Retour vers le futur
1990 The Honeymooners Anniversary Special (Belgesel TV Filmi)
1990 The Secrets of the Back to the Future Trilogy (Kısa Belgesel)

Oyuncu

2015 The Third Annual 'On Cinema' Oscar Special (Video)
2000 Gençlik Ateşi
1997 History of the Pay Telephone (Kısa Film)

Televizyon

2011 Beavis et Butt-Head (Seslendirme)
1997 The Weird Al Show
1995 Pride & Joy
1995 Le cerveau artificiel (TV Filmi)
1994 The Shaggy Dog (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Peyton Reed Fotoğrafları

Peyton Reed FotoğraflarıPeyton Reed FotoğraflarıPeyton Reed FotoğraflarıPeyton Reed FotoğraflarıPeyton Reed Fotoğrafları