Philippe Katerine

Philippe Katerine
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :8.12.1968
Doğum Yeri:Chantonnay

Fransız şarkıcı, oyuncu ve film yapımcısı.

Popüler single'larından bazıları 'Mon cœur dengesi', 'Je vous emmerde' ve 'Louxor j'adore'dır.

Julie Depardieu ile evli, Billy ve Alfred adında iki oğlu var.

Filmografi

2018 Le grand bain
2018 Le monde ou rien
2018 Le poulain
2017 Let the Sunshine In
2017 Le petit Spirou
2016 La Tour 2 contrôle infernale
2016 We Are Family
2016 Hibou
2015 April and the Extraordinary World
2015 Gaz de France
2014 Magnum (TV Filmi)
2013 Opium
2010 Gainsbourg: A Heroic Life
2010 Je suis un no man's land
2009 Les regrets
2008 Louise Hires a Contract Killer
2008 Le voyage aux Pyrénées
2007 Capitaine Achab
2005 To Paint or Make Love
2005 Les invisibles
2004 Peau de cochon
2003 Julia et les hommes (Kısa Film)
2003 C'était le chien d'Eddy (Kısa Film)
2002 The Truth About Charlie
2001 Nom de code: Sacha (Kısa Film)
2000 Une histoire de K (Kısa Film)

Albümleri

2016 Le film
2013 Magnum
2010 Philippe Katerine
2010 52 reprises dans l'espace
2005 Robots après tout
2002 8ème ciel
1999 Les Créatures
1999 L'homme à trois mains
1996 Mes mauvaises fréquentations
1994 L'éducation anglaise
1993 Les mariages chinois et la relecture
1991 Les mariages chinois

Görev Aldığı Yapımlar

Philippe Katerine Fotoğrafları

Philippe Katerine Fotoğrafları Philippe Katerine Fotoğrafları Philippe Katerine Fotoğrafları Philippe Katerine Fotoğrafları Philippe Katerine Fotoğrafları