Phong Giang

Phong Giang
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :26.12.1985
Doğum Yeri:Berlin

Alman dublör ve aktör.

Filmografi

Dublör Olarak

2017 Renegades
2015 Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 2
2015 Hitman: Ajan 47
2014 Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Kommissarin Lucas (TV Dizisi)
2014 Futuro Beach
2013 Evil Twin (Kısa Film)
2013 Ummah - Unter Freunden
2012 Bulut Atlası
2011 Viva Berlin! (TV Dizisi)

Oyuncu Olarak

2016 B Planı: Yemişim A Planını
2016 Marco Polo (TV Dizisi)
2015 One Million K(l)icks
2014 Bad Choice (Kısa Film)
2013 Evil Twin (Kısa Film)
2012 Pointless (Video Kısa Film) 

Görev Aldığı Yapımlar

Phong Giang Fotoğrafları

Phong Giang Fotoğrafları Phong Giang Fotoğrafları Phong Giang Fotoğrafları Phong Giang Fotoğrafları Phong Giang Fotoğrafları