Pierre Arditi

Pierre Arditi
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.12.1944
Doğum Yeri:Paris

Fransız oyuncu.

1967 yılında rol aldığı ilk yapım olan En votre âme et conscience dizisinin ardından günümüze kadar 200'den fazla yapımda yer almıştır. Mélo (1986), Sauveur Giordano (2001) ve Smoking/No Smoking (1993) gibi yapımlarla tanınmıştır. 2010 yılında Evelyne Bouix ile evlenmiştir.

Filmografi

2019 La belle époque
2018 Les estivants
2017 Mr & Mme Adelman
2015 Comme un avion
2012 Vous n'avez encore rien vu
2012 La fleur de l'âge
2012 Adieu Berthe - L'enterrement de mémé
2010 Streamfield, les carnets noirs
2010 Roses à crédit
2010 Je ne vous oublierai jamais
2010 Ensemble, c'est trop
2009 Le code a changé
2009 Je vais te manquer
2009 Bancs publics (Versailles rive droite)
2009 Bambou
2008 Tu peux garder un secret?
2008 Musée haut, musée bas
2008 Making-of Le Grand Alibi
2008 Le grand alibi
2006 Nos amis les Terriens (Anlatıcı)
2006 Coup de sang
2006 Coeurs
2006 Belalı Apartman
2005 Le parfum de la dame en noir
2005 Le courage d'aimer
2005 L'un reste, l'autre part
2004 Victoire
2004 Pourquoi (pas) le Brésil
2004 La première fois que j'ai eu 20 ans
2003 Pas sur la bouche
2003 Les clefs de bagnole
2003 Le mystère de la chambre jaune
2002 Le voeu (Kısa Film - Anlatıcı)
2000 Les acteurs
2000 Le dernier plan
2000 La fausse suivante
1999 Un chat dans la gorge
1999 Le château des singes (Seslendirme)
1998 Que la lumière soit (Seslendirme)
1998 Hasards ou coïncidences
1997 Messieurs les enfants
1997 Hayat bir sarkidir
1996 Les caprices d'un fleuve
1996 Erkekler Kadınlar Kullanma Kılavuzu
1996 Beaumarchais l'insolent (Anlatıcı)
1995 Damdaki Süvari
1993 Smoking/No Smoking
1993 La petite apocalypse
1992 L'ombre
1991 Plaisir d'amour
1991 Les clés du paradis
1990 Le pont du silence (Kısa Film - Anlatıcı)
1989 Vanille fraise
1989 Radio Corbeau
1988 Natalia
1988 La passerelle
1988 Bonjour l'angoisse
1987 Poker
1987 La petite allumeuse
1987 Flag
1987 De guerre lasse
1987 Agent trouble
1986 Triple sec (Kısa Film)
1986 Suivez mon regard
1986 Mélo
1986 L'état de grâce
1985 Strictement personnel
1985 Les enfants
1985 Jusqu'à la nuit
1985 Adieu blaireau
1985 À coeur perdu (Kısa Film)
1984 Swann'in Aşkı (Seslendirme)
1984 L'amour à mort
1984 Femmes de personne
1983 Yaşam Bir Romandır
1982 Nestor Burma, détective de choc
1981 Le rat noir d'amérique (Kısa Film)
1980 Pile ou face
1980 Amerikalı Amcam
1978 Saldırıya Uğramış Aşk
1974 Le funambule
1970 Son Atak
1970 Alyse et Chloé

Televizyon

2019 Meurtres à...
2019 Collection Fred Vargas
2017 Le sang de la vigne
2017 Quelque chose a changé (TV Filmi)
2016 Capitaine Marleau
2014 Coup de coeur (TV Filmi)
2012 La danse de l'albatros (TV Filmi)
2011 Vivace (TV Filmi)
2011 La vérité (TV Filmi)
2010 Sentiments provisoires (TV Filmi)
2010 Les méchantes (TV Filmi)
2010 Les fausses confidences (TV Filmi)
2010 Le grand restaurant (TV Filmi)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle
2009 L'éloignement (TV Filmi)
2008 Sauveur Giordano
2008 Tailleur pour dames (TV Filmi)
2008 Mitterrand à Vichy (TV Filmi – Seslendirme)
2007 Les liens du sang (TV Filmi)
2007 Faisons un rêve (TV Filmi)
2006 Aller-retour dans la journée (TV Filmi)
2005 La séparation (TV Filmi)
2004 L'insaisissable (TV Filmi)
2004 Julie, chevalier de Maupin (TV Filmi)
2004 Du côté de chez Marcel (TV Filmi)
2003 Une villa pour deux (TV Filmi)
2002 Une Ferrari pour deux (TV Filmi)
2002 Patron sur mesure (TV Filmi)
2001 Un couple modèle (TV Filmi)
2001 Tout va bien c'est Noël! (TV Filmi)
2001 L'île bleue (TV Filmi)
2001 Jalousie (TV Filmi)
2000 Un et un font six
2000 Passeur d'enfants
2000 On n'est pas là pour s'aimer (TV Filmi)
2000 Chacun chez soi (TV Filmi)
2000 Les enfants du printemps (Mini Dizi)
1999 Les quatre-ving-unards (Mini Dizi)
1998 Week-end! (TV Filmi)
1998 Un amour de cousine (TV Filmi)
1998 Art (TV Filmi)
1998 Le Comte de Monte Cristo (Mini Dizi)
1997 Quand le chat sourit (TV Filmi)
1997 Le prix de l'espoir (TV Filmi)
1997 L'enfant d'Israel (TV Filmi)
1997 L'amour dans le désordre (TV Filmi)
1996 Le parfum de Jeannette (TV Filmi)
1996 La peau du chat (TV Filmi)
1996 La passion du docteur Bergh (TV Filmi)
1996 J'ai deux amours (TV Filmi)
1996 Faisons un rêve (TV Filmi)
1995 Une femme dans mon coeur (TV Filmi)
1995 L'affaire Dreyfus (TV Filmi)
1994 Le raisin d'or (TV Filmi)
1994 Couchettes express (TV Filmi – Seslendirme)
1993 L'encyclopédie audio-visuelle (Belgesel Dizi – Anlatıcı)
1993 Ma petite Mimi (TV Filmi)
1992 La grande collection
1991 Largo desolato (TV Filmi)
1991 Les gens ne sont pas forcément ignobles (TV Filmi)
1990 Duo (TV Filmi)
1989 Palace
1989 Les grandes familles (Mini Dizi)
1989 Condorcet (Mini Dizi)
1988 L'éloignement (TV Filmi)
1988 Rausch der Verwandlung (Mini Dizi – Anlatıcı)
1987 Tailleur pour dames (TV Filmi)
1987 Pattes de velours (TV Filmi)
1987 Monsieur Benjamin (TV Filmi)
1986 Un métier du seigneur (TV Filmi)
1985 Une vie comme je veux (TV Filmi)
1985 L'homme de pouvoir (TV Filmi)
1984 Emmenez-moi au théâtre
1983 Au théâtre ce soir
1983 Le secret de monsieur L (TV Filmi)
1982 Conrad Killian, le fou du désert
1982 Les dossiers de l'écran
1982 Malesherbes, avocat du roi (TV Filmi)
1982 Les secrets de la princesse de Cadignan (TV Filmi)
1982 Mozart (Mini Dizi)
1982 L'épingle noire (Mini Dizi)
1981 Mon meilleur Noël
1981 Le serment d'Heidelberg (TV Filmi)
1981 L'arme au bleu (TV Filmi)
1980 Les amours des années folles
1980 Vernissage (TV Filmi)
1980 Légitime défense (TV Filmi)
1980 Audience (TV Filmi)
1978 Le petit théâtre d'Antenne 2
1978 Cinéma 16
1977 Les cinq dernières minutes
1977 L'inspecteur mène l'enquête
1977 La lettre écarlate (TV Filmi)
1975 Les exilés (TV Filmi)
1974 Les oiseaux de lune (TV Filmi)
1974 Léo Burckart et les étudiants (TV Filmi)
1974 Eugène Sue (TV Filmi)
1974 Amoureuse Joséphine (TV Filmi)
1974 Le pain noir (Mini Dizi)
1973 L'étang de la Breure
1973 Le noctambule (TV Filmi)
1973 Jeanne d'Arc (TV Filmi)
1972 Paix à ses cendres (TV Filmi)
1972 Blaise Pascal (TV Filmi)
1972 Albert Einstein (TV Filmi)
1971 Face aux Lancaster
1971 Le bouton de rose (TV Filmi)
1970 Les dossiers du professeur Morgan
1970 Reportage sur un squelette ou Masques et bergamasques (TV Filmi)
1970 Madame Filoumé (TV Filmi)
1970 Les aventures de Zadig (TV Filmi)
1970 L'illusion comique (TV Filmi)
1969 Thibaud
1969 S.O.S. fréquence 17
1969 Alo polis
1969 Judith (TV Filmi)
1968 L'homme du Picardie
1967 En votre âme et conscience

Görev Aldığı Yapımlar

Pierre Arditi Fotoğrafları

Pierre Arditi Fotoğrafları Pierre Arditi Fotoğrafları Pierre Arditi Fotoğrafları Pierre Arditi Fotoğrafları Pierre Arditi Fotoğrafları