Pierre Niney

Pierre Niney
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :13.3.1989
Doğum Yeri:Paris

Fransız oyuncu.

Filmografi

2016 Frantz
2016 Altamira
2016 Five
2016 L'odyssée
2015 Casting(s) (TV Dizisi)
2015 Un homme idéal
2014 Yves Saint Laurent
2013 Son Moda Aşk
2013 Le débarquement (TV Dizisi)
2012 Comme des frères
2011 J'aime regarder les filles
2011 Les neiges du Kilimandjaro
2010 La fonte des glaces (Kısa Film)
2010 Les émotifs anonymes
2010 Les diamants de la victoire (TV Filmi)
2010 Marion Mazzano (TV Dizisi)
2010 Karanlık Cennet
2009 Folie douce (TV Filmi)
2009 Réfractaire
2009 Suç Ordusu
2008 LOL (Laughing Out Loud)
2008 Nos 18 ans 
2007 La dame d'Izieu (TV Mini-Dizi)

Görev Aldığı Yapımlar

Pierre Niney Fotoğrafları

Pierre Niney Fotoğrafları Pierre Niney Fotoğrafları Pierre Niney Fotoğrafları Pierre Niney Fotoğrafları Pierre Niney Fotoğrafları