Quentin Dolmaire

Quentin Dolmaire
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :18.2.1994

Fransız oyuncu.

En Güzel Günlerim (2015), Godard ve Ben (2017) ve Un violent désir de bonheur (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Je voudrais que quelqu'un m'attende quelque part
2019 Eşanlamlılar
2018 Sur la terre, des orages (Kısa Film)
2018 L'autre sur ma tête (Kısa Film)
2018 L'amour est une fête
2018 Ulysse & Mona
2018 Un violent désir de bonheur
2017 Ex-voto (Kısa Film)
2017 L'amour volant (Kısa Film)
2017 Godard ve Ben
2017 İki Kadın
2016 Les heures de coton (Kısa Film)
2015 En Güzel Günlerim

Televizyon

2020 OVNI(s)
2019 Quotidien
2018 Capitaine Marleau
2016 Rencontres de cinéma

Görev Aldığı Yapımlar

Quentin Dolmaire Fotoğrafları

Quentin Dolmaire Fotoğrafları Quentin Dolmaire Fotoğrafları Quentin Dolmaire Fotoğrafları Quentin Dolmaire Fotoğrafları Quentin Dolmaire Fotoğrafları