Quentin Dupieux

Quentin Dupieux
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :14.4.1974
Doğum Yeri:Paris

Fransız senarist ve yönetmen.

Sinema sektöründe Mr. Oizo lakabını kullanmaktadır. Rubber (2010), Au poste! (2018) ve Yanlış (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır. 

Filmografi

Yönetmen

2020 Mandibules
2019 Deri Ceket
2018 Au poste!
2015 Being Flat (Kısa Film)
2014 Réalité
2013 Das foto-shoot (Kısa Film)
2013 Wrong Cops
2012 Wrong Cops: Chapter 1 (Kısa Film)
2012 Yanlış
2010 Rubber
2007 Steak
2002 Nonfilm

Senaryo

2020 Mandibules
2019 Deri Ceket
2018 Au poste!
2015 Being Flat (Kısa Film)
2014 Réalité
2013 Das foto-shoot (Kısa Film)
2013 Wrong Cops
2012 Wrong Cops: Chapter 1 (Kısa Film)
2012 Yanlış
2010 Rubber
2007 Steak
2002 Nonfilm

Oyuncu

La guerre du vide (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Quentin Dupieux Fotoğrafları

Quentin Dupieux Fotoğrafları Quentin Dupieux Fotoğrafları Quentin Dupieux Fotoğrafları Quentin Dupieux Fotoğrafları Quentin Dupieux Fotoğrafları