R. Engin Tutuş

R. Engin Tutuş
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :17.11.1993
Doğum Yeri:Şanlıurfa

Türk senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Rotin Engin Tutuş'tur. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-TV ve Sinema bölümü mezunudur. İlk kez 2016 yapımı Cekke isimli kısa filmin senarist, yapımcı ve yönetmenliğini üstlenerek kamera arkasındaki yerini almıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Asmoday
2020 Fecr
2019 Musabbar
2016 Cekke (Kısa Film)

Senaryo

2019 Musabbar
2016 Cekke (Kısa Film)

Yapımcı

2019 Musabbar
2016 Cekke (Kısa Film)

Televizyon

2018 Doğu Ekspresi Belgeseli (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

R. Engin Tutuş Fotoğrafları

R. Engin Tutuş Fotoğrafları R. Engin Tutuş Fotoğrafları R. Engin Tutuş Fotoğrafları