Rachel Brosnahan

Rachel Brosnahan
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :2.4.1990
Doğum Yeri:Milwaukee

ABD'li oyuncu.

Tam adı Rachel Elizabeth Brosnahan'dır. House of Cards (2013-2015), Muhteşem Bayan Maisel (2017-2019), Kara Gün (2016) ve Zor Saatler (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Distant
2020 Ironbark
2020 I'm Your Woman
2019 Ajanlar İş Başında
2018 Joseph Pulitzer: Voice of the People (Belgesel)
2018 Fifteen Years Later (Kısa Film)
2018 Change in the Air
2017 Vans (Kısa Video)
2017 Boomtown
2016 Zor Saatler
2016 Kara Gün
2016 Burn Country
2015 Sessiz Çığlık
2015 James White
2014 The Smut Locker (Kısa Film)
2014 I'm Obsessed with You (But You've Got to Leave Me Alone)
2014 Basically (Kısa Film)
2013 Munchausen (Kısa Film)
2013 Muhteşem Yaratıklar
2013 A New York Heartbeat
2013 Care (Kısa Film)
2012 Nor'easter
2012 Adrift (Kısa Film)
2011 Coming Up Roses
2009 The Truth About Average Guys
2009 Doğmamış

Televizyon

2020 50 States of Fright (Mini Dizi)
2020 Elena of Avalor
2019 Muhteşem Bayan Maisel
2016 Crisis in Six Scenes (Mini Dizi)
2015 The Dovekeepers (Mini Dizi)
2015 Manhattan
2015 House of Cards
2014 The Blacklist
2014 Olive Kitteridge (Mini Dizi)
2014 Black Box
2013 Orange Is the New Black
2013 Grey's Anatomy
2011 CSI: Miami
2010 The Good Wife
2010 Mercy
2010 In Treatment
2010 Dedikoducu Kız

Yapımcı

2020 I'm Your Woman
2018 Femme (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Rachel Brosnahan Fotoğrafları

Rachel Brosnahan Fotoğrafları Rachel Brosnahan Fotoğrafları Rachel Brosnahan Fotoğrafları Rachel Brosnahan Fotoğrafları Rachel Brosnahan Fotoğrafları