Ramin Djawadi

Ramin Djawadi
Rol :Yapımcı
Doğum Tarihi :19.7.1974
Doğum Yeri:Duisburg

Filmografisi
2000'ler

  • Shoo Fly, 2001
  • Beat the Drum, 2003
  • Saving Jessica Lynch     , 2003
  • Thunderbirds, 2004
  • Blade: Trinity, 2004
  • Buffalo Dreams, 20005
  • All the Invisible Children, 2005
  • Ask the Dust, 2006
  • Open Season, 2006
  • Boog and Elliot's Midnight Bun Run, 2006
  • Mr. Brooks, 2007
  • The ChubbChubbs Save Xmas, 2007
  • Fly Me to the Moon, 2008
  • Iron Man, 2008
  • Deception, 2008
  • Open Season 2, 2008
  • The Unborn, 2009
  • Medalia de onoare, 2009
2010'lar
  • Clash of the Titans, 2010
  • Sammy's Adventures: The Secret Passage, 2010
  • Fright Night, 2011
  • The Camel Wars, 2011
  • Hotel Transylvania, 2012
  • Red Dawn, 20012
  • Safe House, 2012
Televizyon

2000'ler
  • The Grid, 2004
  • Threshold, 2005
  • Prison Break, 2005
  • Blade: The Series, 2006
  • Prison Break, 2009
  • FlashForward, 2009
2010'lar
  • FlashForward, 2010
  • Breakout Kings, 2011
  • Game of Thrones, 2011
  • Person of Interest, 2011

Görev Aldığı Yapımlar

Ramin Djawadi Fotoğrafları

Ramin Djawadi Fotoğrafları Ramin Djawadi Fotoğrafları Ramin Djawadi Fotoğrafları Ramin Djawadi Fotoğrafları Ramin Djawadi Fotoğrafları