Ramon Rodriguez

Ramon Rodriguez
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :20.12.1979
Doğum Yeri:Río Piedras

Poro Riko'lu oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Transformers - Yenilenlerin intikamı (2009), Hız Tutkusu (2014) ve Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı (2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Lullaby
2020 The One and Only Ivan
2017 Sadakat Yolunda
2016 Burn Your Maps
2014 Hız Tutkusu
2011 Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2010 Harlem Hostel
2009 Transformers - Yenilenlerin İntikamı
2009 Metrodan kaçış
2008 Zafer ve Gurur
2008 Surfer, Dude
2006 The Wannabe (Kısa Film)
2006 Ira & Abby
2006 Bella
2005 Dealbreaker (Kısa Film)
2005 Carlito's Way: Rise to Power (Video)
2005 5G (Kısa Film)

Televizyon

2019 The Affair
2017 Koruyucular (Mini Dizi)
2017 Demir Yumruk
2014 Gang Related
2011 Charlie's Angels
2009 Exit 19 (TV Filmi)
2007 Nurses (TV Filmi)
2006 Law & Order: Special Victims Unit
2008 The Wire
2007 Day Break
2005 Rescue Me

Yönetmen

2017 Rouse (Kısa Film)
2018 Pa'lante (Kısa Belgesel)
2017 The Language of Ball (Kısa Film)

Yapımcı

2017 Rouse (Kısa Film)
2018 Pa'lante (Kısa Belgesel)
2017 The Language of Ball (Kısa Film)

Senaryo

2017 The Language of Ball (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Ramon Rodriguez Fotoğrafları

Ramon Rodriguez Fotoğrafları Ramon Rodriguez Fotoğrafları Ramon Rodriguez Fotoğrafları Ramon Rodriguez Fotoğrafları Ramon Rodriguez Fotoğrafları