Ramona Kunze-Libnow

Ramona Kunze-Libnow
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1957
Doğum Yeri:Barneberg

Alman aktris.

Er ist wieder da (2015), Stromberg (2004) ve Lichter (2003) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Klassentreffen
2018 Hot Dog
2018 Matti & Sami und die drei größten Fehler des Universums
2018 In den Gängen
2017 Happy Burnout
2016 Stadtlandliebe
2016 Schubert in Love: Vater werden ist
2016 Rockabilly Requiem
2016 Ray
2015 Er ist wieder da
2015 Als wir träumten
2014 Stromberg - Der Film
2014 Schönefeld Boulevard
2014 Dessau Dancers
2014 Besser als nix
2013 Feuchtgebiete
2011 Kriegerin
2010 Picco
2009 Fröhliche Weihnachten (Kısa Film)
2008 Ossi's Eleven
2007 Meer is nich
2007 Frei nach Plan
2004 Nachbarinnen
2004 Besser als Schule
2003 Lichter
2003 Hühnchen rupfen (Kısa Film)
2001 Venus and Mars
2000 Alles mit Besteck (Kısa Film)
1999 Helden wie wir
1999 Duft (Kısa Film)

Televizyon

2018 Tannbach
2018 Solo für Weiss
2018 Bettys Diagnose
2018 Magda macht das schon!
2018 SOKO Leipzig
2018 SOKO Wismar
2017 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer
2017 Charité
2017 Tatort
2017 Polizeiruf 110
2017 Zweibettzimmer (TV Filmi)
2017 Schnitzel geht immer (TV Filmi)
2017 Liebling, lass die Hühner frei (TV Filmi)
2017 Leichtmatrosen (TV Filmi)
2016 SOKO Köln
2016 Kobra Takibi
2016 Ein Fall von Liebe
2016 Zorn - Wie sie töten (TV Filmi)
2016 Mitten in Deutschland: NSU (Mini Dizi)
2015 Männer! Alles auf Anfang
2015 Der Usedom-Krimi
2015 Unverschämtes Glück (TV Filmi)
2015 Der Komödienstadel: Agent Alois (TV Filmi)
2015 Das Dorf der Mörder (TV Filmi)
2014 Herzensbrecher
2014 In aller Freundschaft
2014 Vier kriegen ein Kind (TV Filmi)
2014 Die letzten Millionen (TV Filmi)
2014 14 Tagebücher des Ersten Weltkriegs (Mini Dizi)
2013 Alles Klara
2013 Bella Familia - Umtausch ausgeschlossen (TV Filmi)
2012 Flemming
2012 Danni Lowinski
2012 Kreutzer kommt ... ins Krankenhaus (TV Filmi)
2011 Bloch
2011 Die Lehrerin (TV Filmi)
2010 Rosa Roth
2010 Schloss Einstein
2009 Stromberg
2009 Tierärztin Dr. Mertens
2009 Wohin mit Vater? (TV Filmi)
2009 30 Tage Angst (TV Filmi)
2008 Dr. Psycho - Die Bösen, die Bullen, meine Frau und ich
2007 Post Mortem
2007 Ich wollte nicht töten (TV Filmi)
2006 Unter den Linden - Das Haus Gravenhorst
2006 Unsere zehn Gebote
2006 Löwenzahn
2006 Liebe auf vier Pfoten (TV Filmi)
2006 Eine Liebe in Königsberg (TV Filmi)
2005 Krimi.de
2005 Meine große Liebe (TV Filmi)
2005 Der Bernsteinfischer (TV Filmi)
2004 Die Frau des Architekten (TV Filmi)
2003 Stubbe - Von Fall zu Fall
2003 Mein Weg zu Dir (TV Filmi)
2003 Die Schönste aus Bitterfeld (TV Filmi)
2002 Vater braucht eine Frau (TV Filmi)
2002 Lilly unter den Linden (TV Filmi)
2002 Liebesau - die andere Heimat (Mini Dizi)
2001 Ein Stück vom Glück (TV Filmi)
1994 Bernarda Albas Haus (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Ramona Kunze-Libnow Fotoğrafları

Ramona Kunze-Libnow Fotoğrafları Ramona Kunze-Libnow Fotoğrafları Ramona Kunze-Libnow Fotoğrafları Ramona Kunze-Libnow Fotoğrafları Ramona Kunze-Libnow Fotoğrafları