Rashida Jones

Rashida Jones
Rol :Seslendirme
Doğum Tarihi :25.2.1976
Doğum Yeri:Kaliforniya

ABD'li aktris, şarkıcı, yapımcı ve yazar.

Tam adı Rashida Leah Jones'tir. Şarkıcı Quincy Jones ve oyuncu Peggy Lipton'un kızı olarak doğdu. Babası Afro-Amerikalı annesi ise Aşkenaz Yahudisiydi. Kaliforniya'daki Buckley Okulu'nu bitirip girdiği Harvard Üniversitesi'nden mezun oldu.

Birçok film ve televizyon programında yer almıştır. Yer aldığı yapımlar arasında Tv dizileri; Boston Public, The Office, Angie Tribeca ve sinema filmi Our Idiot Brother sayılabilir.

Jones, Maroon 5'in ilk albümünde 'Tangled', 'Secret' ve 'Not Coming Home' parçalarına eşlik etmiştir. 2013'te Jones, Sara Bareilles'in 'Brave' adlı müzik videosunu yönetmiştir.

NBC komedi dizisi The Office'de Karen Filippelli ve Fox drama dizisi Boston Public'de Louisa Fenn rolünde yer aldı. I Love You, Man (2009), The Social Network (2010), Idiot Brother (2011), The Muppets (2011) ve Celeste and Jesse Forever (2012) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Zoe
2018 Tag
2017 Don't Come Back from the Moon
2015 Matters of the Heart
2015 Hot Girls Wanted (Belgesel – Ayrıca Yapımcı)
2015 Inside Out (Seslendirme)
2015 A Very Murray Christmas
2014 Cuban Fury
2013 Decoding Annie Parker
2012 Celeste and Jesse Forever (Ayrıca Senarist)
2011 The Big Year
2011 Friends with Benefits
2011 Our Idiot Brother
2011 The Muppets
2010 Cop Out
2010 The Social Network
2010 Monogamy
2009 Brief Interviews with Hideous Men
2009 I Love You, Man
2008 Life in Flight
2007 The Ten
2004 Little Black Book
2003 Death of a Dynasty
2002 Full Frontal
2002 Now You Know
2001 Roadside Assistance (Kısa Film)
2000 East of A
1998 Myth America

Televizyon

2017 Black-ish
2017 Claws (Ayrıca Yapımcı)
2016 Zoolander: Super Model (TV Filmi)
2016 Angie Tribeca
2016 Black Mirror
2014 A to Z (Ayrıca Yapımcı)
2014 Key & Peele
2013 The Simpsons (Seslendirme)
2013 Kroll Show
2013 Comedy Bang! Bang!
2013 The Awesomes (Seslendirme)
2012 Who Do You Think You Are?
2012 The Cleveland Show (Seslendirme)
2011 Wilfred
2011 Web Therapy
2010 Vamped Out (Seslendirme)
2009 Robot Chicken (Seslendirme)
2009 Parks and Recreation
2008 Unhitched
2007 Saturday Night Live
2007 Wainy Days
2006 The Office
2005 Stella
2005 Wanted
2005 Our Thirties (Kısa TV Filmi)
2004 Strip Search (TV Filmi)
2004 NY-LON
2003 Chappelle's Show
2000 If These Walls Could Talk 2 (TV Filmi)
2000 Freaks and Geeks
2000 Boston Public
1997 The Last Don (Mini Dizi)

Müzik Videoları

2018 Family Feud

Görev Aldığı Yapımlar

Rashida Jones Fotoğrafları

Rashida Jones Fotoğrafları Rashida Jones Fotoğrafları Rashida Jones Fotoğrafları Rashida Jones Fotoğrafları Rashida Jones Fotoğrafları