Raza Jaffrey

Raza Jaffrey
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :28.05.1975
Doğum Yeri:Wallasey

İngiliz oyuncu.

Homeland (2011), Code Black (2015) ve Şark Vaatleri (2007) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Sweet Girl
2020 Ritim Bölümü
2019 Cliffs of Freedom
2016 Ping (Kısa Film)
2016 The Rendezvous
2010 Sex and the City 2
2010 The Bounty Hunter
2009 Harry Brown
2008 Güç Birliği
2007 Şark Vaatleri
2006 Infinite Justice
2002 Bombay Dreams

Televizyon

2019 One Red Nose Day and a Wedding (Kısa Film)
2019 The Enemy Within
2019 Lost in Space
2017 Adventure Time with Finn & Jake (Seslendirme)
2016 Code Black
2015 Elementary
2014 Once Upon a Time in Wonderland
2014 Law & Order: Special Victims Unit
2014 Homeland
2014 Death in Paradise
2013 Gothica (TV Filmi)
2012 Smash
2011 The Cape
2010 Accidental Farmer (TV Filmi)
2009 Theatre Live!
2009 Mistresses
2008 The Daily Politics
2008 Sharpe's Peril (TV Filmi)
2007 Spooks
2007 Sex, the City and Me (TV Filmi)
2005 M.I.T.: Murder Investigation Team
2005 Life Isn't All Ha Ha Hee Hee
2004 Dirty War (TV Filmi)
2002 Casualty
1999 EastEnders
1998 Picking up the Pieces

Görev Aldığı Yapımlar

Raza Jaffrey Fotoğrafları

Raza Jaffrey FotoğraflarıRaza Jaffrey FotoğraflarıRaza Jaffrey FotoğraflarıRaza Jaffrey FotoğraflarıRaza Jaffrey Fotoğrafları