Rebel Wilson

Rebel Wilson
Rol :Yapımcı
Doğum Tarihi :2.3.1980
Doğum Yeri:Sidney

Avustralyalı aktris.

Tam adı Melanie Elizabeth Bownds'tur. Lil' Reb ve Rebelicious lakaplarını da kullanmaktadır. Bekar Yaşam Kılavuzu (2016), Mükemmel Uyum (2012) ve Mükemmel Uyum 2 (2015) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Jojo Rabbit
2019 Cats
2019 The Hustle
2019 Isn't It Romantic
2017 Mükemmel Uyum 3
2016 Absolutely Fabulous: The Movie
2016 Grimsby Kardeşler
2016 Bekar Yaşam Kılavuzu
2015 Mükemmel Uyum 2
2014 Müzede Bir Gece: Lahitteki Sır
2013 Zor Kazanç
2012 Mükemmel Uyum
2012 Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor (Seslendirme)
2012 Dikkat Bebek Var!
2012 İlham Perisi
2012 Garip Komşular
2012 Bekarlığa Veda
2011 A Few Best Men
2011 Nedimeler
2009 Bargain (Kısa Film)
2007 The Netball Diaries (Kısa Film)
2007 Hayalet Sürücü
2003 Fat Pizza

Televizyon

2019 Les Norton
2015 Pompidou
2014 Super Fun Night
2011 Workaholics
2010 Rules of Engagement
2009 City Homicide
2008 Bogan Pride
2008 Monster House
2007 The Wedge
2007 Pizza
2006 World Record Pizza

Görev Aldığı Yapımlar

Rebel Wilson Fotoğrafları

Rebel Wilson Fotoğrafları Rebel Wilson Fotoğrafları Rebel Wilson Fotoğrafları Rebel Wilson Fotoğrafları Rebel Wilson Fotoğrafları