Reed Morano

Reed Morano
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :15.4.1977
Doğum Yeri:Nebraska

ABD'li oyuncu, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Reed Dawson Mankin'dir. Lemonade (2016), Frozen River (2008) ve The Skeleton Twins (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 The Rhythm Section
2019 A Story Takes Flight (Kısa Film)
2018 I Think We're Alone Now
2015 Meadowland

Televizyon

2021 The Power
2017 The Handmaid's Tale
2017 Billions
2016 Halt and Catch Fire

Yapımcı

Televizyon

2021 The Power
2018 This Teacher
2017 The Handmaid's Tale

Oyuncu

2018 Time of Day (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Reed Morano Fotoğrafları

Reed Morano Fotoğrafları Reed Morano Fotoğrafları Reed Morano Fotoğrafları Reed Morano Fotoğrafları Reed Morano Fotoğrafları