Regina Wan

Regina Wan
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :14.05.1982
Doğum Yeri:Hunan

Çinli oyuncu.

Tam adı Qian Wan'dır. Tuo shen (2018), Ni hao, feng zi! (2016) ve Jiu zhou: Hai shang mu yun ji (2017) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 Ren Chao Xiong Yong
2019 Güney İstasyonunda Randevu
2019 Bao Li Tu Zi
2017 Xin li zui
2017 Dang kou feng yun
2016 Zhuo mi cang
2016 Ni hao, feng zi!
2015 Qingtian jie yi hao
2014 Jun zhong le yuan
2013 Sing dan mooi gwai
2012 Threads of Time
2008 Wu xia Liang Zhu

Televizyon

2020 Xin shi jie
2020 Business Investigator
2019 Wei Guan Zheng Nian Qing
2018 Tuo shen
2018 Secret of the Three Kingdoms
2018 Jiu zhou: Hai shang mu yun ji
2017 The Glory of Tang Dynasty
2017 Shu Nan Yang Cheng Ji
2016 Lie Chang
2016 Hao xian sheng
2014 Shi song hong jun
2014 Hai zi hui guo le
2013 Wo shi te zhong bing
2013 Phoenix Nirvana
2013 Flowers in Fog
2012 Er nv qing geng chang
2011 Luo Hun Shi Dai

Görev Aldığı Yapımlar

Regina Wan Fotoğrafları

Regina Wan Fotoğrafları Regina Wan Fotoğrafları Regina Wan Fotoğrafları Regina Wan Fotoğrafları Regina Wan Fotoğrafları