Reign Edwards

Reign Edwards
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.12.1996
Doğum Yeri:Maryland

ABD'li aktris.

2015 yapımı The Bold and the Beautiful / Güzel ve Çirkin dizisinde canlandırdığı Nicole Avant ve 2018 yapımı MacGyver dizisinde canlandırdığı Leanna Martin rolleriyle tanınmıştır. Aktris ayrıca Nicole Avant rolüyle Bir Drama Dizisinde En İyi Yardımcı Genç Kadın Oyuncu dalında Emmy Ödülü kazanmıştır.

Filmografi

2018 Cehennem Festivali
2011 35 and Ticking

Televizyon

2017 Snowfall
2017 MacGyver
2015 The Thundermans
2015 K.C. Undercover
2015 The Bold and the Beautiful

Görev Aldığı Yapımlar

Reign Edwards Fotoğrafları

Reign Edwards Fotoğrafları Reign Edwards Fotoğrafları Reign Edwards Fotoğrafları Reign Edwards Fotoğrafları Reign Edwards Fotoğrafları