Reyhan Asena Keskinci

Reyhan Asena Keskinci
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :20.9.2001
Doğum Yeri:İstanbul

Türk oyuncu.

Herhangi bir oyunculuk eğitimi almamasına ve küçük yaşına rağmen kendi çabalarıyla gayet iyi performanslar sergilemiş ve birçok yapımda rol almıştır. Hırsız Polis, Bez Bebek ve Parmaklıklar Ardında gibi dizilerde rol alan Reyhan Asena Keskinci, son olarak Bir Aşk Hikayesi adlı dizide Ece karakterini canlandırdı.

Sinemaya ise 2007 yılı yapımı O Kadın isimli filmle adım attı. Son olarak Nuri Bilge Ceylan'ın 2018 yılı yapımı Ahlat Ağacı filminde yer aldı.

Filmografi 

2018 Arapsaçı
2018 Ahlat Ağacı
2015 Köstebekgiller: Perili Orman
2015 Köstebekgiller: Gölgenin Tılsımı
2010 Aşk Tesadüfleri Sever
2007 O Kadın

Televizyon

2013 Bir Aşk Hikayesi
2012 Dedemin Dolabı
2012 Köstebekgiller
2008 Yol Arkadaşım
2008 Aman Annem Görmesin
2007 Parmaklıklar Ardında
2007 Bez Bebek
2005 Hırsız Polis
2004 Aliye
2004 Yadigar

Görev Aldığı Yapımlar

Reyhan Asena Keskinci Fotoğrafları

Reyhan Asena Keskinci Fotoğrafları Reyhan Asena Keskinci Fotoğrafları Reyhan Asena Keskinci Fotoğrafları Reyhan Asena Keskinci Fotoğrafları Reyhan Asena Keskinci Fotoğrafları