Rhona Mitra

Rhona Mitra
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :9.08.1976
Doğum Yeri:Londra

Bengal asıllı İngiliz oyuncu.

Tam adı Rhona Natasha Mitra'dır. Babası Bengal, annesi ise İrlanda asıllıdır. Karanlıklar Ülkesi: Lycanların Yükselişi (2009), Ölümle Yaşam Arasında (2003), Kıyamet Günü (2008) ve Boston Justice (2004-2005) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Squadron 42 (Video Oyunu - Seslendirme)
2021 The Other Me
2021 Prisoners of Paradise
2020 Skylines
2020 Archive
2018 Game Over, Man!
2018 The Fight
2016 Zor Hedef 2 (Video)
2014 Daire
2010 Reuniting the Rubins
2009 Stolen Lives
2009 Separation City
2009 Karanlıklar Ülkesi: Lycanların Yükselişi
2008 Kıyamet Günü
2007 23 Numara
2007 Tetikçi
2006 Skinwalkers
2004 Highwaymen - La poursuite infernale
2003 Takıldım Sana
2003 Ölümle Yaşam Arasında
2002 Beni Unutma
2002 Ali G
2000 Yüzleşme
2000 Görünmeyen Tehlike
1999 How to Breed Gibbons (Kısa Film)
1999 Beowulf
1998 Monk Dawson
1998 Croupier
1997 A Kid in Aladdin's Palace (Video)

Televizyon

2018 Supergirl
2017 The Strain
2015 The Last Ship
2014 The Last Ship Prequel: Dr. Scott's Video Journal (Mini Dizi)
2013 Strike Back
2012 La négociatrice (TV Filmi)
2010 Yıldız Geçidi: Evren
2010 The Gates
2005 Nip/Tuck
2005 Boston Justice
2004 Spartacus (Mini Dizi)
2004 The Practice: Bobby Donnell & Associés
2001 Gideon's Crossing
2000 Secret Agent Man
2000 La vie à cinq
1997 The Man Who Made Husbands Jealous (Mini Dizi)
1996 The Bill
1995 Ghostbusters of East Finchley

Görev Aldığı Yapımlar

Rhona Mitra Fotoğrafları

Rhona Mitra FotoğraflarıRhona Mitra FotoğraflarıRhona Mitra FotoğraflarıRhona Mitra FotoğraflarıRhona Mitra Fotoğrafları