Richard Schiff

Richard Schiff
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :27.5.1955
Doğum Yeri:Maryland

ABD'li oyuncu.

1987 yılında Arena Brains isimli kısa filmle başlayan oyunculuk kariyerinde 150'den fazla yapımda rol almıştır. High Incident (1996), Kayıp Dünya: Jurassic Park (1997) ve The West Wing (1999) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 American Morning (Kısa Film)
2019 Vandal
2019 Safe Spaces
2019 Clemency
2018 The Men
2017 Uzaydan Gelen Fırtına
2017 Şok ve Dehşet
2016 American Fable
2015 The Automatic Hate
2015 Take Me to the River
2015 Lego Jurassic World (Video Oyunu – Seslendirme)
2015 Entourage
2014 Elçiyi Öldür
2014 Ben Kaybolmadan Önce
2014 Beach Pillows
2014 Kumarbaz
2013 Çelik Adam
2013 Annie Parker'in Şifresi
2012 Knife Fight
2012 Fire with Fire
2011 Johnny English'in Dönüşü
2010 The Infidel
2010 Kadının Fendi
2010 Another Harvest Moon
2009 Yalnız Adam
2009 Hayal Et
2009 Ceremonies of the Horsemen (Kısa Film)
2008 aşka son şans
2007 Merhaba dünyalı
2007 Waiting (Kısa Film)
2006 Civic Duty
2004 With It (Kısa Film)
2004 Ray
2002 People I Know
2001 Daha Kötüsü Olamaz
2001 Benim adım sam
2000 Whatever It Takes
2000 Lucky Numbers
2000 Forever Lulu
2000 Aşk Silahı
1999 Fırtınalı Aşk
1999 Crazy in Alabama
1998 Living Out Loud
1998 Heaven
1998 Dr. Dolittle
1998 Derin Darbe
1997 Volcano
1997 Touch
1997 The Lost World: Jurassic Park - Chaos Island (Video Oyunu – Seslendirme)
1997 Santa Fe
1997 Loved
1997 Kayıp Dünya: Jurassic Park
1996 The Trigger Effect
1996 Michael
1996 Grace of My Heart
1996 Evrenin Sırrı
1996 City Hall
1995 Yedi
1995 Tank Girl
1995 Rough Magic
1994 Speechless
1994 Major League II
1994 Hız Tuzağı
1994 Bir Şirket Komedisi
1993 Skinner
1993 Makinedeki Hayalet
1993 Hayatım
1992 The Public Eye
1992 Malcolm X
1992 Hoffa
1992 Hızlı Ateş
1992 Dur! Yoksa Annem Ateş Edecek
1992 Bodyguard
1990 Genç Silahlar 2
1988 Medium Straight
1987 Arena Brains (Kısa Film)

Televizyon

2020 The Good Doctor
2020 Psych 2: Lassie Come Home (TV Filmi)
2019 Counterpart
2019 The Affair
2019 Ballers
2018 Castle Rock (Seslendirme)
2017 Jean-Claude Van Johnson
2017 Chicago Justice
2017 Rogue
2017 Seven Bucks Digital Studios (Mini Dizi)
2017 When We Rise (Mini Dizi)
2016 The Grinder
2016 Mom
2016 Dirk Gently's Holistic Detective Agency
2016 House of Lies
2015 Wet Hot American Summer: First Day of Camp
2015 Gen Zed (Seslendirme)
2015 Manhattan
2014 Murder in the First
2014 Key and Peele
2013 Bones
2013 Chasing the Hill
2012 The Mindy Project
2012 NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2012 Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 White Collar
2011 Up All Night
2011 The Cape
2011 Criminal Minds: Suspect Behavior
2011 Innocent (TV Filmi)
2010 Svetlana
2010 Past Life
2010 Any Human Heart (Mini Dizi)
2009 In Plain Sight
2008 Terminator: The Sarah Connor Chronicles
2008 Monk
2008 Eli Stone
2007 Burn Notice (Seslendirme)
2006 The West Wing
2005 Entourage
1999 Roswell
1999 Becker
1998 The Practice
1998 Brooklyn South
1998 Ally McBeal
1998 The Taking of Pelham One Two Three (TV Filmi)
1998 The Pentagon Wars (TV Filmi)
1997 Relativity
1997 NYPD Blue
1996 High Incident
1996 ER
1996 Chicago Hope
1996 Quack Pack (Mini Dizi – Seslendirme)
1996 Special Report: Journey to Mars (TV Filmi)
1995 Murder One
1995 Maybe This Time
1995 If Not for You
1994 Thunder Alley
1994 The John Larroquette Show
1994 Murphy Brown
1994 Love & War
1994 Saved by the Bell: Wedding in Las Vegas (TV Filmi)
1994 Amelia Earhart: The Final Flight (TV Filmi)
1993 South of Sunset
1993 Doogie Howser, M.D.
1993 The Positively True Adventures... (TV Filmi)
1993 Wild Palms (Mini Dizi)
1992 Picket Fences
1992 L.A. Law
1992 Till Death Us Do Part (TV Filmi)
1992 Cruel Doubt (Mini Dizi)
1990 Tales from the Crypt
1989 Trenchcoat in Paradise (TV Filmi)
1988 Cheers

Görev Aldığı Yapımlar

Richard Schiff Fotoğrafları

Richard Schiff Fotoğrafları Richard Schiff Fotoğrafları Richard Schiff Fotoğrafları Richard Schiff Fotoğrafları Richard Schiff Fotoğrafları