Rick Irwin

Rick Irwin
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.1.1900
Doğum Yeri:Philadelphia

ABD'li oyuncu.

Syracuse Üniversitesi Drama Okulu mezunudur. İyi Doktor (2011), 30 Minutes or Less (2011), Başka Söze Gerek Yok (2013) ve Yolcu (2014) filmleriyle tanınmıştır. Deborah Lynn Meier'le evlidir.

Filmografi

2019 The Luring
2017 Olacak İş Değil
2017 Just Within Reach
2017 Burguesinha
2016 It Watches
2016 Career Opportunities in Organized Crime
2014 Yolcu
2013 Başka Söze Gerek Yok
2011 İyi Doktor
2011 30 Minutes or Less
2009 Us One Night (Short)
2006 Truly Unusual
2003 Shakespeare's Merchant
2000 The Dead Hate the Living! (Video)

Televizyon

2018 Law & Order: Special Victims Unit
2016 I Love You... But I Lied
2010 The League
2007 Scrubs
2006 Passions
2005 Committed
2000 General Hospital

Görev Aldığı Yapımlar

Rick Irwin Fotoğrafları

Rick Irwin Fotoğrafları Rick Irwin Fotoğrafları Rick Irwin Fotoğrafları Rick Irwin Fotoğrafları Rick Irwin Fotoğrafları