Rim Turki

Rim Turki
Rol :Oyuncu
Doğum Tarihi :1.01.1968

Tunus asıllı Fransız oyuncu ve senarist.

Münih (2005), Le Sultan de la Médina (1992) ve İngiliz Hasta (1996) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Hatıra Kutusu
2005 Münih
2004 La porte du soleil
2004 La danse éternelle (Short)
2004 Le jardin de papa
1998 Les amis d'hier
1997 Keswa, le fil perdu
1996 İngiliz Hasta
1994 Les hirondelles ne meurent pas à Jerusalem
1992 Le Sultan de la Médina
1991 Écrans de Sable

Televizyon

2008 P.J.
2008 La mort dans l'île (TV Filmi)
2007 Greco
2000 Deux femmes à Paris (TV Filmi)
1997 Africa Dreaming
1995 Une aspirine pour deux (TV Filmi)

Senaryo

2006 L'étoile du soldat

Görev Aldığı Yapımlar

Rim Turki Fotoğrafları

Rim Turki FotoğraflarıRim Turki FotoğraflarıRim Turki FotoğraflarıRim Turki Fotoğrafları