Rob Delaney

Rob Delaney
Rol :Senarist
Doğum Tarihi :19.01.1977
Doğum Yeri:Boston

ABD'li oyuncu.

Tam adı Robert Archer Delaney'dir. Catastrophe (2015), Deadpool 2 (2018) ve Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 The Good House
2020 Tom and Jerry
2019 Skandal
2019 Bir Şans Daha
2019 Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw
2019 Düzenbazlar
2018 Deadpool 2
2014 Life After Beth
2013 F**K the Parents (Kısa Film)
2012 Mormons for President (Kısa Film)
2012 Yahoo! News/Funny or Die GOP Presidential Online Internet Cyber Debate (Kısa Film)
2010 MA Men (Kısa Video)
2010 MA Men 2 (Kısa Video)
2009 National Theatre Live: All's Well That Ends Well
2007 Wild Girls Gone
2007 Nature of the Beast (Kısa Film)

Televizyon

2019 Catastrophe
2018 Rob Delaney's Stand Up Central
2018 Danger Mouse (Seslendirme)
2018 Trust
2018 Action Team
2014 Really
2014 The Michael J. Fox Show
2013 Burning Love
2013 Cougar Town
2012 Bra League (TV Filmi)
2012 Key and Peele
2012 The Onion's Extremely Accurate History of the Internet (Mini Dizi)
2012 First Dates with Toby Harris (Mini Dizi)
2011 Mash Up (TV Filmi)
2009 Outer Space Astronauts
2009 Coma, Period.
2004 Sweetwater Tides (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Rob Delaney Fotoğrafları

Rob Delaney FotoğraflarıRob Delaney FotoğraflarıRob Delaney FotoğraflarıRob Delaney FotoğraflarıRob Delaney Fotoğrafları