Rob Letterman

Rob Letterman
Rol :Yönetmen
Doğum Tarihi :31.10.1970
Doğum Yeri:Hawaii

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Canavarlar Yaratıklara Karşı (2009), Köpekbalığı Hikayesi (2004) ve Gulliver'in Gezileri (2010) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Pokémon Dedektif Pikachu
2015 Goosebumps: Canavarlar Firarda
2010 Gulliver'in Gezileri 
2009 Canavarlar Yaratıklara Karşı
2005 Club Oscar (Kısa Film)
2004 Köpekbalığı Hikayesi
1999 Los gringos (Kısa Film)

Senaryo

2019 Pokémon Dedektif Pikachu
2009 Canavarlar Yaratıklara Karşı
2004 Köpekbalığı Hikayesi

Televizyon

2009 Monsters vs Aliens: Mutant Pumpkins from Outer Space (Kısa Film)

Yapımcı

2017 Kaptan Düşükdon: Destansı İlk Film
1992 The Silver Surfer (Kısa Film)

Oyuncu

2009 Canavarlar Yaratıklara Karşı

Görev Aldığı Yapımlar

Rob Letterman Fotoğrafları

Rob Letterman Fotoğrafları Rob Letterman Fotoğrafları Rob Letterman Fotoğrafları Rob Letterman Fotoğrafları Rob Letterman Fotoğrafları